Pomsta za vyražené zuby? Smith si dá odvetu s Teixeirou, nebude to ale v oktagonu

Pomsta za vyražené zuby? Smith si dá odvetu s Teixeirou, nebude to ale v oktagonu Glover Teixeira vs. Anthony Smith | zdroj: Profimedia

Glover Teixeira sice ukončil kariéru MMA zápasníka, trénovat ale nepřestal a své umění brzy ukáže v jiné bojové disciplíně, navíc půjde o zajímavou odvetu.

Psal se rok 2020, když se v oktagonu potkali Anthony Smith a Glover Teixeira. Američan byl výrazný favorit, vždyť nedlouho předtím svedl pětikolovou bitvu s Jonem Jonesem a vyřídil Alexandera Gustafssona. Tehdy 40letý brazilský veterán ale znovu připomněl, že věk je jen číslo. Od druhého kola začal Smithe totálně demolovat a ten si dokonce o přestávce trenérům stěžoval, že mu soupeř vyrazil několik zubů. Nakonec i přes to vydržel až do pátého kola, kde po minutě rozhodčí usoudil, že už bylo bití dost a ukončil jej na TKO.

Kdyby Teixeira po prohře s Hillem loni neukončil kariéru, možná by došlo na odvetu v kleci. Smith se koneckonců stále drží na páté příčce v žebříčku divize do 93 kg. Takhle ale dostane příležitost alespoň na žíněnce, s Gloverem se totiž utká v grapplingu na akci Fight Pass invitational 4, která bude 29. června živě vysílána na platformě ufcfightpass.com.

"Těším se, něco Gloverovi dlužím. Těším se, až s ním budu zase bojovat. Je to tvrdý soupeř, mám ho rád," reagoval na oznámení zápasu Smith.

Z odvety by ale čistě teoreticky ještě mohlo sejít. Anthonyho totiž už tento víkend čeká v hlavním předzápase UFC on ABC 4 nevyzpytatelný Johnny Walker, doufejme tedy, že se souboj obejde bez vážnějšího zranění a na rematch s Teixeirou dojde.

Zdroje:  UFC Fight Pass

Nejnovější články