"Pro Nurmagomedova je největší hrozbou stále McGregor," říká slavný trenér Javier Mendez

"Pro Nurmagomedova je největší hrozbou stále McGregor," říká slavný trenér Javier Mendez Khabib Nurmagomedov | zdroj: Profimedia

Javier Mendez, trenér American Kickboxing Academy, si myslí, že Conor McGregor je pro Khabiba Nurmagomedova stále největší hrozbou.

Dva nesmiřitelní rivalové, kteří proti sobě předvedli jeden z nejkontroverznějších zápasů histore UFC. Fanoušci napříč celým světem touží po odvetě a vzhledem k válce, kterou vedou na sociální síti, by si ji nejspíš dali i oba dva borci. Nurmagomedov a McGregor. Javier Mendez sdělil deníku SportsDaily.ru v nedávném rozhovoru, že Dustin Poirier, se kterým by se měl Khabib utkat letos na podzim, nikdy nebude taková hrozba jako irský poděs s přezdívkou „The Notorious“.

„Když mluvíme o čtyřech potenciálních soupeřích pro Khabiba, můžu udělat žebříček od toho nejméně nebezpečného po nejnebezpečnějšího. Max Holloway by byl nejjednodušší. Max je dobrý jako boxer, ale postrádá sílu pro lehkou divizi. Další na seznamu je Dustin Poirier. Je vytrvalý a všestranný. Tony Ferguson by byl na druhém místě. Jeho lokty jsou velmi nebezpečné.  A konečně číslo jedna a tím je pro mě stále Conor. Jeho boxování je unikatní, to je jeho šance,“ říká Mendez.

Jak bylo zmíněno výše, Khabiba 7. září čeká obhajovaní titulu proti Poirerovi na UFC 242 v Abu Dhabí.  McGregor by měl podle dostupných informací zápasit v létě, ovšem nejspíš ještě nesehnal oponenta, protože stále nebylo nic ohlášeno. Zatím se tedy zabavte sestřihem tiskové konference před jejich vzájemným bojem, která byla opět vyhrocená.

Zdroje:  Bloody Elbow

Nejnovější články