Šéf UFC podepsal nový, desetiletý kontrakt a rád by koupil tým v NFL

Šéf UFC podepsal nový, desetiletý kontrakt a rád by koupil tým v NFL zdroj: Profimedia

Dana White rozhodně ještě nemá v plánu končit a naopak se dívá kam investovat miliony.

Prezident největší světové MMA organizace UFC Dana White v rozhovoru pro Guerilla Cross Radio LVSportsbiz prozradil, že s UFC podepsal dohodu na dalších 10 let. Navíc je ve hře rozšíření pole jeho působnosti, protože se chce sejít bývalými vlastníky UFC, s Lorenzem Fertittou a Frankem Fertittou a pobavit se o možnosti koupit klub v NFL.

„TMZ odchytili Lorenza v New Yorku a ten jim potvrdil, že se poohlíží po NFL týmu,“ řekl White. „Slyšel jsem o Panthers, dostupní jsou Broncos, na prodej můžou být také Chargers. Uvidíme, jak to dopadne, ale jestli koupí tým, tak s nimi chci být partnerem.“

Dana White zdroj: Profimedia

White také zmínil, že by to nebylo poprvé kdy s bratry Ferittovými uvažoval o podobném kroku. „Něco takového jsme plánovali už před několika lety, ale ne v NFL, nýbrž v NBA. Byli jsme bohužel přeplacení další stranou.“ Když se ho moderátor zeptal, zdali šlo o Houston Rockets, jenom se zasmál. Tento tým vlastní od roku 2017 bratranec sourozenců Tilman Fertitta.

Celou situaci okolo nové franšízy považuje Dana za skvělý nápad a moc by se mu líbilo, kdyby mohli jako trojice opět působit na společném projektu. „Moc rád bych s nimi byl zpátky v businessu. Samozřejmě jsem velice zaneprázdněný a snažím se soustředit na UFC. Ale finančně bych do toho s nimi skočil. Podepsal jsem desetletý deal, takže v dalších deseti letech s nimi můžu něco udělat každý den."

Zdroje:  tmz.com

Nejnovější články