Seznam zranění Ala Iaquinty po zápasu s Cerronem připomíná spíš autonehodu

Seznam zranění Ala Iaquinty po zápasu s Cerronem připomíná spíš autonehodu Al Iaquinta - Donald Cerrone | zdroj: Profimedia

Al Iaquinta prozradil, že následky jeho epické bitvy s "Kovbojem" nebyly zrovna drobné.

Al Iaquinta na začátku května prohrál s Donaldem „Cowboyem“ Ceronem sice až na body, ale fasádu měl upravenou více než slušně, asi nejhůř za celou kariéru. A to absolvoval pět kol s Khabibem Nurmagomedovem. Teď "Raging Al" přišel v rozhovoru pro MMAJunkie s konkrétními zraněními.

„Mám zlomený nos, zlomenou pravou očnici a těžké zhmoždění na nohách způsobené kopy,“ řekl Iaquinta. „Ty zhmožděniny byly fakt brutální. Teprve teď jsem se konečně začal trochu víc hýbat. Ten zápas si na mně vybral svou daň. Ale znovu už se to nestane, tím jsem si jistý.“ Pak se o zápase rozpovídal víc podrobněji.

„Cerrone mě trefil hodně tvrdým direktem, v tu chvíli jsem nevěděl, jestli mi zlomil nos, ale určitě mi ho roztrhl. Potom, někdy okolo třetího kola, mě zasáhl do oka, bylo to třetí nebo čtvrté kolo. Hodně to ovlivnilo můj zrak a rozhodně to bylo něco, co ovlivnilo, jak jsem bojoval. Ale to tak někdy bývá. Trénuju, abych byl připravený na podobné situace.“

Iaquinta byl lepší a lepšího z něj dělali i sázkové kanceláře, od třetího kola se ale pomyslný jazýček vah přesouval na Ceroneho stranu. Iaquinta tvrdí, že měl hodně šancí vyhrát zápas, ale rozhodly Cerroneho zkušenosti, a to bylo na něj samotného moc. „Měl jsem hodně šancí vyhrát zápas a opravdu jsem mohl, ale nevyhrál. Vymlátil ze mě duši stylem, jakým to dělají správní veteráni. Je dobrej. Opravdu dobrej."

Kdy Al nastoupí do dalšího zápasu zatím není známo. Pod článkem si ale můžete prohlédnout pozápasový rozhovor Cerroneho a záběry rozbitého Iaquinty.

Zdroje:  MMA Junkie

Nejnovější články