Shevchenko předvedla brutální KO a je stále královnou UFC

Shevchenko předvedla brutální KO a je stále královnou UFC Shevchenko | zdroj: Profimedia

Jessica Eye okusila, jak těžké je vzít Shevchenko její mistrovský pás.

Fight začal agresivně především ze strany Eye. Valentina Shevchenko ale ukázala svou univerzálnost a z obranného postoje přešla do klinče a následného takedownu. Na zemi šla ihned do téčka a do mountu, ale nepodařil se jí plný. Shevchenko Eye neutralizovala, byť úderů moc nenasázela. Minutu před koncem Eye vytáhla souboj na nohy, ale během pár sekund skončila zase na zemi.

lrujtfittdeoqrc1nzs9 Shevchenko Eye | zdroj: Profimedia

Druhé kolo ukázalo podobný začátek jako první. Útoky a tvrdé pěsti Eye a pečlivá obrana Shevchenko. Pak ale přišel jeden rychlý a brutální highkick na bradu Eye a viděli jsme jedno z nejčistších a nejtvrdších KO v ženské divizi a v UFC posledních let vůbec. Jessica se sesypala k zemi a všem divákům se naskytl velice nepříjemný pohled na její třesoucí se tělo a nepřítomný pohled. Tvrdá práce absolutní profesionálky Shevchenko.  I režie nakonec upustila od záběrů na bezvládnou Eye.

ufc-ko-3-1200x700 Shevchenko Eye | zdroj: Profimedia

Nakonec se přeci jen zvedla a její rozhození potvrzuje to, že první otázkou, kterou položila, bylo: "Jak dopadl zápas?" Nepamatovala si vůbec nic a kdo ví, jestli si někdy rovzpomene. Obhájkyně titulu Shevchenko následně v rozhovoru projevila velký respekt a prohlásila: "Chtěla bych hlavně poděkovat Jessice, že přijala tenhle fight, za to že je silná bojovnice a za to jak jsme k sobě přistupovaly před zápasem. Chci jí teď popřát, ať se z toho co nejdřív dostane a ať je zase zdravá ve všech směrech. Bohužel je naše profese o tomto a nic víc ji teď popřát nemůžu."

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články