Stosic třikrát trefil svého soupeře do rozkroku a kvůli tomu prohrál

Stosic třikrát trefil svého soupeře do rozkroku a kvůli tomu prohrál zdroj: Profimedia

Darko Stosic si proti Kennedy Nzechukwuovi vybral pořádnou dávku smůly. 

Polotěžká váha nám nabídla srbského fightera Darka Stosice, kterého trénuje kromě jiných také slavné Mirko Cro Cop. Proti němu nastoupil nadějný Nigérijec bojující pod americkou vlajkou Kennedy Nzechukwu, který je velice urostlý a sází především na svoje paže, které má jen o maličký kousek kratší než Jon Jones, takže si dokážete představit rozpětí.

Zápas se lépe vyvíjel pro Stosice, který neustále lowkicky zasahoval přední nohu Nzechukwu. Tomu to ke konci prvního kola už těžce nechutnalo a ještě musel vydržet závěrečný desetivteřinový tlak. Ve druhém kole ale přišla změna a Nzechukwu přebíral otěže a Srba nepříjemně trefoval, až do chvíle než ho jeho soupeř kopl do rozkroku. Stosic okamžitě dostal rázné upozornění od rozhodčího, že ještě jednou a přijde o bod.

To se pro něj bohužel stalo a po druhé trefě do slabin mu nekompromisní sudí opravdu odebral bod, což se zase tak často v UFC neděje. Nejhorší chvíle pro Srba přišla ve třetím kole, kdy také přidal do oněch míst třetí trefu a už sám nevěřícně zařval k nebesům, jakou má smůlu. Chvíli nad ním visela i diskvalifikace, ale nakonec přišel "pouze" o další bod. Zbytek zápasu už nedokázal dohnat a právě o tyto dva body prohrál celý bout.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články