Tohle nebyl dobrý nápad. Fanoušek požádal UFC bojovníka, aby mu dal úder do těla

Tohle nebyl dobrý nápad. Fanoušek požádal UFC bojovníka, aby mu dal úder do těla Ilia Topuria | zdroj: Profimedia

Zatímco většina fanoušků chce od svých oblíbených bojovníků fotku nebo autogram, mladý Španěl toužil zažít, jaké to je dostat ránu do břicha. Moc dobrý nápad to nebyl.

Kdo někdy dostal na tréninku pořádný úder na spodek, ten ví, že je to mnohdy mnohem horší, než schytat ránu do hlavy. Čistě trefená rána na játra dokáže vypnout i sebetvrdšího bojovníka. Své o tom ví třeba boxer Ryan Garcia, který tímto způsobem o víkendu schytal první porážku mezi profesionály.

Za to si vysloužil kritiku, mnozí fanoušci zkrátka nevěří, že mohl být vcelku nenápadný úder tak likvidační. Jeden z nich se to rozhodl ověřit na vlastním těle a o pomoc požádal během autogramiády neporažného MMA fightera Iliu Topuriu. "El Matador" neváhal a navlékl si rukavici, kterou se zrovna chystal někomu podepsat. Se škodolibým úsměvem si pak vyměřil trajektorii a troufalého mladíka dvakrát nešetřil. Podívejte se koneckonců sami.

Mezi profíky to má Topuria zatím 13-0 (5-0 v UFC) a rychle stoupá na vrchol pérové váhy. Aktuálně mu patří devátá příčka, ale pokud dokáže na konci června porazit Joshe Emmeta, poskočí do první pětky a přiblíží se doslova na dosah titulové šanci, případně by mohl být příštím soupeřem Maxe Hollowaye. Rozhodně se tedy vyplatí tohohle gruzínského dravce sledovat.

Zdroje:  talkSport

Nejnovější články