UFC London nebude v Londýně. Edwards bojovat nemůže a Colby se hlásí jako hrdina do služby

UFC London nebude v Londýně. Edwards bojovat nemůže a Colby se hlásí jako hrdina do služby zdroj: Profimedia

Tyron Woodley se možná utká s Colby Covingtonem a UFC povolává všechny možné bojovníky, aby doplnila sobotní kartu.

Pandemie koronaviru ochromila život na celém světě a sportovní akce nebyly výjimkou. UFC bylo nuceno zrušit svoji akci v Londýně, která se měla uskutečnit tuto sobotu a snaží se přijít s náhradním řešením.

Kde by se sobotní utkání mělo odehrát není doteď známo. Jisté je, že pokud se opravdu uskuteční, bude to zase za zavřenými dveřmi bez fanoušků. Dana White chce akci udělat v USA a karta bojovníků, kteří se měli utkat v Londýně, se určitě o poznání změní.

Leon Edwards se bohužel s Tyronem Woodleym určitě neutká. Díky zákazu letům z celé Evropy se Edwards do USA nedostane a Woodley tak hledá narychlo nového soupeře. Není to však jen on, kdo je najednou „single“. Většina zápasů na londýnské kartě se ruší a UFC včera obeslalo s urgentní nabídkou manažery a jejich bojovníky, kteří chtějí bojovat a mají americké občanství nebo permanentní víza:

„Protože jsme tuhle akci [UFC London] přesunuli do USA na příští týden, bude tam několik volných míst. Pokud máte někoho, kdo má smlouvu s UFC, od bantamové po welterovou váhu, kdo by rád bojoval na poslední chvíli, prosím, dejte nám vědět.

Jestli máte jakékoliv UFC veterány nebo bojovníky, kteří by se dokázali na UFC připravit týden předem, prosím, dejte nám vědět.“

woodley Tyron Woodley, UFC 235 | zdroj: Profimedia

UFC se vzápětí začali ozývat bojovníci, kteří by rádi svojí organizaci pomohli a ukázali co umí v oktagonu i bez přípravných kempů. Přihlásil se např. Gilbert Burns, který měl zápas v sobotu, kde v prvním kole knockoutoval Demiana Maiu, stejně jako James Krause, který vzal svůj minulý zápas jen 18 hodin před samotným bojem. Hodně zajímavým dobrovolníkem je Colby Covington, který by očividně velice rád „profackoval“ Tyrona Woodleyho:

„Říká se, že Leon Edwards je venku ze hry. UFC a Amerika potřebuje hrdinu. Kdo chce vidět amerického šampiona, jak si přehodí plášť se slovy „Make America great again“ a zmlátí Tyrona Woodleyho živě na ESPN příští týden pro vaši zábavu a jeho osobní potěšení?"

„Americký šampion dal UFC vědět, že je volný a rád by pro všechny lidi profackoval Tyrona Woodleyho živě na ESPN. Někdo to dejte vědět Tyronovi. Ten sr*č mě bloknul na všech sociálních sítích, protože moje slova ‘zranila jeho jemňoučké city‘.“

Tyron Woodley na to reagoval na svém instagramu:

„Řekl jsem ano a on [Colby] řekl, že si dělal srandu!“

„To je zápas, který dává mnohem větší smysl tak jako tak. To je zápas, který jsem měl dostat před Edwardsem. Je to srab, kašlu na něj.“

„Kde je Nate Diaz? kde je Cowboy Cerrone? Kde je Conor McGregor? Kde je sakra Usman?"

Covington vs. Woodley by byl více než dobrý náhradní zápas a bylo by skvělé vidět, jak se tito borci, kteří se moc nemusejí, poperou v oktagonu. Jisté je, že vzít zápas proti Tyronu Woodleymu pouhý týden před samotným utkáním vyžaduje dost velkou odvahu. Teď se tedy pravděpodobně dozvíme, jestli je Colby Covington takový drsňák, jakým se prezentuje být.

Šéf UFC Dana White je opravdový bulldog a když se zahryzne, tak se jen tak nepouští. Sobotní akci chce udělat stůj co stůj a doufáme, že se mu to povede.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články