Už přes dva roky se potýká Aljamain Sterling se zraněním

Už přes dva roky se potýká Aljamain Sterling se zraněním zdroj: Profimedia

Zranění mu bohužel znemožnilo účast na turnaji UFC v jeho domovském New Yorku.

Součástí MMA jsou kromě výher a porážek i zranění, což je k fyzickému vypjetí naprosto logické. S jedním z nich se potýká také bojovník pérové váhy Aljamain Sterling, který už delší dobu bojuje s vazy v jeho zápěstí. Potýká se s nimi už přes dva roky a znemožňuje mu to jak osobní život, tak účast v turnajích. Naposledy mu americká komise zamítla duel proti Frankiemu Edgarovi na UFC 244.

"Poslední dva roky jsem měl se pral s natrženými vazy v mém v zápěstí," napsal Sterling na svůj instagramový účet. "V souvislosti s tímto zraněním jste hodně omezeni. Nemáte takovou sílu, hůř shazujete váhu a bohužel jsou pro vás bolestivé také každodenní činnosti. Například mytí zad a nebo zadku."

"Bohužel mi díky tomu nedovolila Státní atletická komise v New Yorku bojovat 2. listopadu doma. I když se poslední dobou bolest zhoršila, především po fightu s Pedrem Munhozem, byl jsem velice zklamaný. Uvědomil jsem si ale, že je to možná boží plán. Možná, že to bylo znamení. Ať tak či onak, opravdu jsem byl připravený riskovat boj proti legendě ve svém vysněném městě. Už jsem to zkusil dřív, a kdy jindy to zkusit znovu, než když jde o duel doma?!"

Zdroje:  Instagram Aljamain Sterling , tisková zpráva

Nejnovější články