Veterán Joe Lauzon nováčka brutálně utloukl už po 90 vteřinách

Veterán Joe Lauzon nováčka brutálně utloukl už po 90 vteřinách zdroj: Profimedia

Tak to byla veliká smršť a Lauzon ukázal, že v UFC končit nehodlá.

Lehká váha. Jonathan Pearce se letos o prázdninách ukázal ve velice dobrém světle, když v Dana White's Contender svého soupeře ve třetím kole vypnul a vysloužil si tak vstupenku do UFC. Už předtím měl ale dost odbojováno například v Bellatoru, kde svoje soupeře často také ukončoval před limitem.

Joe Lauzon patří k největším mazákům v UFC, ale poslední dobou nad ním visí Damoklův meč v podobě neprodloužení smlouvy, protože z posledních pěti zápasů hned čtyři prohrál a tento mladík mohl být poslední záchrana pro udržení se v nejslavnější organizaci.

Oba dva se do sebe okamžitě pustili v opravdu brutálním tempu a přesto, že první silnou dobrou trefil Pearce, Lauzon nad ním začal hodně rychle získávat převahu a po minutě ho natlačil k pletivu, což následně proměnil na takedown. Tam svému soupeři okamžitě vlétnul na záda, zahákl mu jednu ruku a začal ho freneticky mlátit do hlavy, což se Pearcovi velice rychle začalo projevovat v obličeji. To už nemohl sledovat rozhodčí Herb Dean a fight po 92 sekundách ukončil. Výhra v 1. kole - Joe Lauzon - TKO

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články