Volkanovski leží v chilské nemocnici s krevní infekcí

Volkanovski leží v chilské nemocnici s krevní infekcí zdroj: Profimedia

Volkanovski má po vítězství nad Aldem nepříjemné starosti.

Volkanovski teprve pár hodin po výhře nad Aldem dostal nechtěný dárek. Ještě v Brazílii se nakazil neznámým krevním virem. Podle reportéra ESPN Ariela Helwaniho nastal problém během letu z Brazílie do Chile. Na Instagramu oznámil, že musel australský bojovník podstoupit léčbu v nemocnici. „Alex Volkanovski je momentálně podle informací svého manažera v nemocnici v Santiagu v Chile,“ uvedl známý novinář.

„Když včera opouštěl hotel v Riu, stěžoval si na bolest v nohách a zarudnutí té levé. Když dorazil do Chile, jeho stav se prudce zhoršil. Dostavila se horečka a nohy mu otekly. Po prohlídce letištním doktorem byl převezen do nemocnice. Momentálně ho léčí kvůli krevní infekci. Nevíme kdy bude zdravý. Odpočívá, probíhá léčba antibiotiky a čeká se na výsledky krevních testů.“

Na Twitteru pak vše potvrdil Volkanovskiho manažer Rhys Dal Cin. „Ahoj lidi, Alex je v pohodě, je léčen z důvodu infekce, personál je fantastický a Alex je v dobrých rukách.“ Posléze napsal, že další informace o jeho zdravotním stavu podá během dneška. Jisté je teď pouze to, že byl Volkanovski na cestě domů do Austrálie a že se tam ještě pár dní nepodívá.

Zdroje:  Bloody Elbow , MMA Junkie

Nejnovější články