Whittaker a Till souhlasili, že se spolu utkají na UFC v Dublinu, nechtějí ale hubnout a možná zajdou na drink

Whittaker a Till souhlasili, že se spolu utkají na UFC v Dublinu, nechtějí ale hubnout a možná zajdou na drink Robert Whittaker | zdroj: tisková zpráva

Tihle dva to, zdá se, mají trochu na háku. Chtějí sice zápasit, ale hubnout se jim nechce, a tak si teď na sociálních sítích domlouvají, v jaké váze to bude.

UFC mělo pro letošní rok velké plány, mimo jiné se mělo v srpnu po 5 letech vrátit do Dublinu. Momentálně však není jasné, zda to bude možné. Přesto se dva bojovníci na sociálních sítích spolu dohodli, že by si tam rádi střihli hlavní zápas. Pokud by šlo o většinu jiných, tak by nejspíš zůstalo jen u jejich zbožného přání. Robert Whittaker a Darren Till však oba mají natolik zvučná jména, že by matchmakeři ani fanoušci soubojem takového kalibru rozhodně nepohrdli.

Je samozřejmé, že by se v Irsku rád představil právě liverpoolský bouřlivák Till. Nejenom, že to z jeho domoviny není daleko, a tak by ho mohli přijet podpořit fanoušci, ale v Dublinu bojoval už před 5 lety. Tehdy to byl pro něho teprve druhý zápas v UFC a nebyl moc známý, dnes je z něj hvězda. A jeho tradiční nástupovou píseň Sweet Caroline by s ním tentokrát nejspíš zpívala celá hala.

Robert Whittaker teď v rozhovoru prozradil, že by se s Tillem rád utkal, ale snaží se o dohodu, že by ani jeden z nich neshazoval a váhu si domluvili. "Opravdu bych s Darrenem rád udělal dohodu, protože cítím, že to chápe. Že bychom prostě vůbec netrénovali, a domluvili bychom si váhu někde okolo 88 kg a prostě se pobili."

Darren Till souhlasil, jen váhu by si přál o něco výš, někde mezi 95-100 kilogramy.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @darrentill2,Dub 29, 2020 v 2:48 PDT

Till nad catchweight očividně přemýšlel, protože později v návaznosti na Whitakerovo vyjádření nabídl ještě svůj návrh. "Robe, teď když nebudeme muset hubnout, neměli bychom toho využít a zajít před zápasem na drink?" 

I když oba bojovníci s domluvenou váhou souhlasili, Dana White se v jednom z rozhovorů vyslovil proti zápasení mimo oficiální váhy, protože to podle něj k ničemu nevede. Jak ale víme, názory šéfa UFC se často mění. Každopádně se můžeme těšit, že ať už zápas dopadne v jakékoliv váze, bude okolo něj ještě spoustu srandy.

Zdroje:  ESPN

Nejnovější články