Z promo videa lákajícího na první UFC na Bojovém ostrově běhá mráz po zádech!

Z promo videa lákajícího na první UFC na Bojovém ostrově běhá mráz po zádech! Holloway vs Volkanovski, UFC 245 | zdroj: Profimedia

UFC se vytáhlo a na svůj další event láká opět povedeným videem, které představuje hlavní zápasy.

Je už dobrým zvykem, že na každý větší turnaj se UFC vytáhne s promo videem, které si v ničem nezadá s trailery na ty největší hollywoodské bijáky. Nejinak je tomu i tentokrát před UFC 251, které zatím aspiruje na událost roku a pro české fanoušky přinese ještě něco navíc – premiéru Jiřího Procházky, který svede souboj s nebezpečným Volkanem Oezdemirem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Fights.cz (@fights.cz),Čen 22, 2020 v 10:50 PDT

Hlavním duelem večera bude zápas o titul váhové kategorie do 77 kg mezi šampionem Kamaru Usmanem a rozjetým Gilbertem Burnsem, který před pár týdny deklasoval bývalého vládce welteru Tyrona Woodleyho. Uvidíme, zda mladý Brazilec vyzraje na "Nigerijskou noční můru", anebo Usman znovu potvrdí, že na trůnu divize ještě nějakou dobu posedí.

Jelikož se však jedná o první událost UFC na Bojovém ostrově, chtěla se organizace vytáhnout a dá se říct, že i další 2 zápasy by mohly být považovány za hlavní zápasy. Odveta v pérové váze mezi Maxem Hollowayem a Alexanderem Volkanovskim bude hodně zajímavá. Na Maxe sice dlouho nikdo nemohl vyzrát, ale Volkanovski posledně ukázal, že na každého chlapa se najde chlap a byl zkrátka o třídu lepší. Očekává se však, že se bývalý šampion poučil z chyb a odveta bude o něčem jiném, byť o nic méně atraktivní.

A pak tu máme ještě souboj o krále bantamové váhy. José Aldo je sice mnohými odepisován a kritizován za to, že si titulovou šanci momentálně nezaslouží, ale tenhle brazilský tvrďák nebude nikdy snadným soupeřem. Proti němu se postaví dravý Petr Yan z Ruska, který předvádí opravdu pěkné výkony a je hladový po životním úspěchu. Zápasu na atraktivitě přidává ještě fakt, že spolu oba bojovníci před čtyřmi lety nějakou dobu trénovali.

Hlavní kartu uzavřou dva ženské zápasy. Bývalá šampionka Rose Namajunas se podruhé postaví hrozivé Jessice Andrade, která ji posledně ukončila hodně ošklivě vypadajícím slamem o zem, při němž Rose dopadla na krk. A hlavní kartu otevře souboj mezi Amandou Ribas a Paige van Zant, místo kterého by tam ale rozhodně více slušel právě duel Procházky s Oezdemirem, který bude uzavírat prelims kartu.

Zdroje:  UFC

Nejnovější články