Dillon Danis na Twitteru vyhrožoval reportérovi Arielu Helwanimu, ten ho ale vtipně setřel

Dillon Danis na Twitteru vyhrožoval reportérovi Arielu Helwanimu, ten ho ale vtipně setřel zdroj: Profimedia

Dillon Danis se snažil o výhružku, ale sám dostal velké KO přes twitter.

Těžko říct odkud se vzala zášť MMA bojovníka Dillona Danise vůči přednímu MMA novináři Arielu Helwanimu, ale vypadá to, že Dillon má s redaktorem ESPN opravdu problém. Přes sociální sítě totiž naznačil, že jakmile Helwaniho potká, dá mu pořádnou ránu pěstí. Na svém twitterovém účtu sdílel video, ve kterém jeden muž v pouliční bitce knockoutuje toho druhého a dopsal k tomu „Až příště uvidím Ariela Helwaniho“.

Ariel si to ale nenechal líbit a trefně vrátil Danisovi jeho „úder“ zpátky:

„Ty že se do někoho trefíš úderem a ještě ho knockoutuješ? No, hádám, že všechno je jednou poprvé“

A Ariel se trefil do černého. Dillon Danis je totiž skvělý grappler, ale jeho boxerské schopnosti nejsou na nijak závratné úrovni. Před dvěma lety přesedlal z grapplingu na MMA, kde má v organizaci Bellator zatím dva zápasy. Oba vyhrál v prvním kole a oba je vyhrál na submisi a u obou se mu vůbec nechtělo do postojových výměn. Ve svém prvním zápase v postoji dost inkasoval, než se mu povedlo vzít souboj na zem, kde už se mu povedlo dominovat.

Danis je také už několik let sparingovým partnerem Conora McGregora a jeho grapplingovým koučem. Více než zápasením se ale zviditelňuje svými verbálními útoky na kde koho a v minulosti dokonce rozpálil do běla i Khabiba Nurmagomedova, který po zápase s McGregorem přeskočil klec a pustil se do Danise v regulérní rvačce, aby mu zavřel pusu.

Je jasné, že v MMA zápase by Ariel Helwani neměl proti Dillonu Danisovi nejmenší šanci, ale v tomto twitterovém souboji vyhrál bezpochyby na brutální KO.

Zdroje:  BJPenn.com

Nejnovější články