Holloway rozjel mánii s otevíráním lahve kopem, účastní se i Jason Statham či Conor McGregor

Holloway rozjel mánii s otevíráním lahve kopem, účastní se i Jason Statham či Conor McGregor zdroj: Profimedia

Že bojování není jen krvavá zábava nas teď přesvědčují lidé na svých videií po celém světě.

Internetem se rozletěla nová virální vlna, která se nazývá „The Bottle Cap Challenge.“ Jedná se o zkoušku, kdy musíte kopem z otočky odšroubovat víčko z plastové láhve. S touto výzvou přišel v pátek nynější šampion pérové váhy Max Holloway (kterého předtím vyzval Errolson Hugh) a video nahrál na twitter a vy si jej můžete prohlédnout ve videu pod článkem. To okamžitě oslovilo plno známých i neznámých lidí, kteří se mezi sebou začali vyzývat.

Rychlostí rozšíření se objevují přirovnání k „Ice bucket challenge“, kdy se lidé polévali kýblem ledové vody. Toto je ale o dost náročnější na provedení a rozhodně ne každý to dokáže. Přeci jen trefit chodidlem tak malé víčko, vyvinout potřebný tlak, ale zároveň neshodit láhev je docela kumšt. K akci už se připojil například slavný herec akčních filmů Jason Statham nebo Conor McGregor, který okamžitě vyzval Floyda Mayweathera.

Na sociálních sítích se také hned rozjely různé diskuze, zda je to proveditelné na první pokus i jak by se to dalo obejít. Chael Sonnen začal horlivě popisovat, jak to provést technicky, aby se to dalo udělat za pár pokusu. Boxer Nate Coles na to šel od lesa a říká, že to zvládne každý, když vám někdo láhev podrží. V USA už se samozřejmě objevili i negativní reakce. Učitelé prý u tohoto nápadu trpí, protože si myslí, že by se přes prázdniny mohlo plno děti při zkoušení triku vážně zranit. Koukněte se na sestřih těch nejlepších a sledujte hashtag bottlecupchallenge na Twitteru.

Zdroje:  Twitter Max Holloway , tisková zpráva

Nejnovější články