Iránský Hulk žije, na sociálních sítích zveřejnil motivační video z posilovny

Iránský Hulk žije, na sociálních sítích zveřejnil motivační video z posilovny Íránský Hulk působí na sociálních sítích hrozivě, realita je ale někde jinde. | zdroj: Profimedia

Z ringu odešel loni v létě s pořádnou ostudou a stáhl se do ústraní. Teď Hulk z úkrytu vylezl a poslal svým fanouškům motivační vzkaz.

Internetová senzace Sajad Gharibi, známý spíše jako Iránský Hulk, přitahoval několik let nebývalou pozornost. Když ale konečně došlo na lámání chleba, bublina hodně rychle splaskla. Namísto hrozivého obra dorazil na tiskovou konferenci před očekávaným boxerským soubojem s britským kulturistou Martynem Fordem jen mírně obtloustlý chlapík.

Ford tak nakonec zápas raději zrušil, Gharibi si ale nedal říct a domluvil si zápas s "Kazašským Titánem". A to neměl dělat, v ringu byl totiž pro smích a padl hned v prvním kole. Následně se stáhl do ústraní, na sociálních sítích smazal své photoshopem vylepšené snímky a žádné nové nepřidával. Otázkou bylo, jak je na tom psychiky, už předtím totiž dal najevo, že neúspěchy hodně těžce nese.

Teď se po 9 měsících znovu ozval, tentokrát s motivačním videem z posilovny. Vypadá na něm sice mohutně, ale už ne tak přehnaně jako kdysi. "Minulé léto jsem byl jako strom, který byl pokácen sekerou osoby, které jsem ve svém životě nejvíc věřil... Byla to sekera zrady a podvodu. Ale kořeny zůstaly," napsal ke krátkému sestřihu. Vypadá to tedy, že zůstane u cvičení a možná se pokusí finančne zúročit počty svých sledujících na sociálních sítích. Nabídky na zápasy mu od promotérů určitě takébbudou chodit i nadále, snad už ale na žádnou nekývne.

Zdroje:  Sajad Gharibi Instagram

Nejnovější články