Jake Paul odhalil dalšího soupeře, opět půjde o profesionálního boxera

Jake Paul odhalil dalšího soupeře, opět půjde o profesionálního boxera Jake Paul vs. Andre August | zdroj: Profimedia

Paul neztrácí čas a pokračuje v budování kariéry profesionálního boxera, tentokrát si vybral soupeře na nabrání zkušeností.

Už za měsíc se do ringu opět vrátí Jake Paul, naposledy se tam v prosinci moc nezdržel, Andreho Augusta knockoutoval už v prvním kole. I tentokrát se postaví profesionálnímu boxerovi. Tím bude 35letý Ryan Bourland (17-2, 6 KO), který naposledy bojoval v září 2022, kdy zvítězil v 5. kole na technické KO. Byl to však v posledních 6 letech jeho jediný zápas. V podstatě tak má Paulovi jen pomoci vytvořit působivější bilanci, aby se dostal k lépe postaveným boxerům.

"Cíl je jednoduchý, vybudovat si schopnosti k tomu, abych se stal světovým šampionem. Další na řadě je chlap, který má dvakrát víc profi zápasů než já," okomentoval oznámení soupeře sám Paul, který nijak neskrývá, že jde především sbírat zkušenosti.

Duel se odehraje 2. března na ostrově Puerto Rico. Ke cti Paulovi slouží, že celou svou výplatu věnuje neziskové organizaci Boxing Bullies, která je využije k rekonstrukci boxerských tělocvičen přímo na místě.

Zároveň nepůjde o hlavní zápas večera, ten totiž obstará šampionka Amanda Serrano, která drží pásy WBA, IBF, WBO, IBO i The Ring v pérové váze. Právě Paul je ale jejím promotérem a díky svému vlastnímu souboji k celé akci přitáhne mnohem větší pozornost, byť samozřejmě v jeho případě půjde spíš o zápas jen do počtu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jake Paul (@jakepaul)

Zdroje:  Twitter Jake Paul

Nejnovější články