Justin Bieber vyzval Toma Cruise k zápasu v kleci

Justin Bieber vyzval Toma Cruise k zápasu v kleci zdroj: Profimedia

Do MMA se pouští stále více lidí a samozřejmě se to odráží i ve světě celebrit.

A teď odbočíme do prostoru, který běžně nepokrýváme, ale podtrhuje význam MMA ve světě. Justin Bieber totiž na svém twitterovém účtu vyzval k boji v oktagonu herce Toma Cruise. Samozřejmě to vyvolalo spoustu reakcí, včetně těch, co vlastně Cruise Bieberovi udělal, ale chytře se toho všeho chytil i sám Conor McGregor.

Bieber na svém Twitteru napsal doslova: „Chci se v oktagonu utkat s Tomem Cruisem. Tome, jestli nevezmeš tuto výzvu, znamená to, že se bojíš a bude to tvá ostuda navždy. Kdo tenhle zápas zorganizuje?“ V příspěvku označil Danu Whitea, šéfa UFC, aby tomu přidal ještě víc kontroverze.

Celá věc nabrala na ještě větších obrátkách po okamžité reakci McGregora. „Jestli je Tom Cruise chlap na svém místě, tak tuhle výzvu příjme. McGregor Sports and Entartainment tenhle bout uspořádají. Umí Cruise bojovat tak, jako to předvádí ve svých filmech? Zůstaňte na příjmu a snad se o tom přesvědčíme!.“

Celá tahle situace zní dost bizarně, ale rozhodně by to přidalo k rozmanitosti, které nám ultimátní zápasy nabízí. Nejedná se navíc o první výzvu od amerického zpěváka, už v roce 2014 diskutovali s hercem Orlandem Bloomem a UFC tomu dokonce vyjádřila podporu. Ze zápasu ale nakonec sešlo.

Také je na místě poznamenat, že pětadvacetiletý Bieber, který se mimo jiné nechal vynést na Velkou čínskou zeď svými bodyguardy, vyzval herce, jemuž je padesát šest let. Možná by bylo zajímavější, aby se Bieberovi postavil někdo, kdo má zkušenosti s MMA, patří do jeho váhové kategorie a je mu věkově blíž... Co třeba Jeremy Stephens? Toho by potěšil výdělek i možnost usadit tuhle hvězdičku zpět, kam patří.

jeremy stephens Jeremy Stephens - Zabit Magomedsharipov | zdroj: Profimedia Jeremy Stephens, stejná váhová kategorie jako Justin Bieber

Zdroje:  Twitter Justin Bieber , tisková zpráva

Nejnovější články