Kdo je sakra ten chlap? Slavný MMA bojovník šel dohola, aby splnil váhový limit

Kdo je sakra ten chlap? Slavný MMA bojovník šel dohola, aby splnil váhový limit zdroj: Profimedia

Rozkaz zněl jasně –⁠ splnit před zápasem váhový limit, a tak známý tvrďák Jeremy Stephens shodil vše, co se dalo, dolů šly trenky, vlasy i vousy.

"Kdo je dopr***e ten chlap?" reagoval kdysi Conor McGregor, když se s ním na tiskové konferenci snažil Jeremy Stephens domluvit zápas. Ačkoliv se tahle hláška stala kultovní a "Lil Heaten" se stal terčem vtipů, díky agresivním výkonům v kleci si tenhle tvrďák vybudoval početnou fanouškovskou základnu. A přestože již z UFC dostal padáka, patří aktuálně k nejsledovanějším bojovníkům v rámci ligy PFL, kde vítěz sezóny vykasíruje milion dolarů.

První zápas Jeremymu nevyšel podle představ, ačkoliv se jednalo o divácky atraktivní bitvu, na body nakonec prohrál. Pokud tedy chce pomýšlet na pohádkovou výhru, musí tentokrát zvítězit, ideálně v prvním kole, za což by bral nejvíc bodů do tabulky.

Jenže shazování tentokrát Stephensovi nešlo podle plánu. Na oficiální vážení dorazil až těsně před koncem. S oholenou hlavou a vousy asi překvapil nejednoho z přítomných novinářů a mnozí se možná ptali, kdo to sakra je?

Jeremy Stephens Kdo to sakra je? Jeremy Stephens bez vlasů a vousů! | zdroj: FOTO: Se svolením PFL MMA

Těžko říct, kolika gramů se mohl Jeremy takto zbavit, zřejmě to ale nebylo dost, protože na váze krom vysvlečení do naha zkoušel různé fígle, aby mu ukázala požadovaných 156 liber (70,8 kg). To se sice nakonec povedlo, ale posuďte sami, že to úplně v pořádku nevypadá.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený MMA PACK (@mmapack)

Na stejném turnaji dnes v noci nastoupí také Viktor Pešta, který se splněním váhového limitu žádné problémy neměl, byť i on se určitě pěkně zapotil. V zápase ho čeká Australan Rob Wilkinson, který předešlý zápas vyhrál ve druhém kole na TKO.

Zdroje:  pflmma.com

Nejnovější články