Kharitonov brutálním zvedákem a kolenem svého amerického soupeře zničil

Kharitonov brutálním zvedákem a kolenem svého amerického soupeře zničil zdroj: Profimedia

Kharitonov se svým rivalem nepáral a ve druhém kole mu uštědřil tvrdé KO.

Hlavní zápas Bellatoru 225 nabídl souboj v těžké váze mezi Sergeiem Kharitonovem, který neprohrál už od roku 2016 a jedním z jeho největších nepřátel a nejrychlejších fighterů své váhové kategorie, Mattem Mitrionem.

Od první vteřiny měl navrch Mitrione a využíval právě svojí rychlosti, když kroužil po vnějšku oktagonu a občas vyslal nepříjemný nízký kop na vnitřní nohu nebo se dokázal trefit do oblasti pasu. Tím svého soupeře trochu frustroval a držel v ho defenzivě. Postupně mu navíc dokázal přidat i několik tvrdých úderů.

Ještě do konce kola se ale vše otočilo a Kharitonov ukázal, že se někdy vyplatí vyčkávat. Začal skvěle načasovávat své údery a třikrát dokonce Mitrionemu vyrazil chránič na zuby. Ten za to byl pokárán rozhodčím a upozorněn, že pokud dojde ke stejné situaci počtvrté, bude nucený mu sebrat cenný bod.

To ho znatelně rozhodilo, už neměl tak dobrý pohyb a inkasoval ještě víc. Ve druhém kole už si s ním Kharitonov dělal téměř co chtěl a trefoval svého soka nepříjemně na tělo. Nakonec to také po necelé minutě a půl celé ukončil, kdy po brutální kombinaci trefil Mitrioneho šíleným vypínákem přímo na bradu a ještě v pádu ho stačil trefit kolenem. Dvě bouchnutí na zemi už byla zbytečná. Kharitonov fight vyhrál a může tak stále pomýšlet na titulový zápas.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články