Londýnský Bellator odkrývá další zápasy, Daley a Gallagher znají soupeře

Londýnský Bellator odkrývá další zápasy, Daley a Gallagher znají soupeře zdroj: Profimedia

Londynský Bellator bude sice až 22. června, ale fight karta se nám začíná postupně odkrývat. Své soupeře znají například Paul Daley a James Gallagher.

Oba bijci sice už byli odkryti jako účastníci akce s názvem Bellator London, ale teprve dnes se na tiskové konferenci dozvěděli své soupeře. Daley se potká v oktagonu ve veltrové váze s Erickem Silvou, zatímco Gallagher bude v bantamové váze čelit Jermiahu Labianovi. Vše se odhraje v SSE Areně v londýnském Wembley.

Daley (40-17-2 MMA, 6-4 BMMA) a Silva (20-10 MMA, 0-1 BMMA) budou chtít napravit svá záváhaní, protože v posledních zápasech shodně zaznamenali po prohře. V únoru Daley prohrál jednoznačně na body Bellator 216 s jeho rivalem Michaelem Pagem. Ten samý večer Silva, bývalý dlouholetý veterán UFC, nezvládl svůj premiérový zápas v Bellatoru, kdy na body prohrál také na plné čáře s Yaroslavem Amosovem.

mousasi zdroj: Profimedia

Gallagher (8-1 MMA, 6-1 BMMA) který je jednou z největších nadějí Bellatoru chce pokračovat ve vítězném tažení, které započal v únoru v domácím Dublinu na akci Bellator 217 a tím odpověděl na svojí prosincovou prohru. Labiano (12-6 MMA, 2-3 BMMA) se pod značkou stejné soutěže objevil celkem pětkrát, nejvíce se dá vyzdvihnout asi jeho TKO vítězství nad Justinem Smitleym v loňském září. 

Na závěr by se slušelo podotknout, že v už oznámeném titulovém zápase ve střední váze se utká šampion a legenda MMA Gegard Mousasi s Rafaelem Lovatem Jr. a na své soupeře stále čekají Aaron Chalmers a Denise Kieholz.

Zdroje:  MMA Junkie

Nejnovější články