Michaela Bispinga přepadli při natáčení v Jihoafrické republice

Michaela Bispinga přepadli při natáčení v Jihoafrické republice Michael Bisping | zdroj: Profimedia

Bývalý šampion UFC Michael Bisping si v Jihoafrické republice prožil pěkně horké chvilky.

V Kapském městě, kde Bisping pracuje na svém novém filmu, bývalý šampion a člen Hall of Fame prožil událost, kterou je Jihoafrická republika neblaze proslulá - přepadení. Dle svých slov se po pozdní večeři a popíjení s filmovým štábem vydal na cestu do hotelu a narazil na skupinu lidí, která jej chtěla okrást. Což v některých koutech JAR není žádná legrace, protože velmi často s okradením přijde i vražda.

„Kapské Město je ve dne nádherné, ale v noci, kdy vylezou takoví magoři, je také velmi, velmi nebezpečné,“ řekl Bisping ve svém podcastu Believe You Me. „Šli jsme na čínu, čína mi sice nechutná, ale o to nejde. Skončilo to pár drinky. Vracel jsem se zhruba ve tři ráno, jo, měl jsem upito, a řidič Uberu mě vysadil na křižovatce, rozhodně ne u mého hotelu a řekl: ‚Váš hotel je támhle‘. Byl jsem navátej, tak jsem vystoupil z auta, to odjelo a já vůbec nevěděl, kam jít. Trochu jsem se motal, koukal jsem do aplikací na mobilu, zjevně ztracenej, a tím na sebe prostě upozorníte."

V tu chvíli se Bisping dostal do velice nebezpečné situace. „Naráz začali vylézat pošuci, pouliční zloději, podělaný parchanti co vás chtějí okrást. Než jsem se nadál, obklopilo mě 10 až 15 bezdomovců, kteří žebrali o peníze a pak začali být dost nepříjemní. To už jsem byl připravenej se bránit, začal jsem se tvářit jak lev v džungli. Vypnul jsem hruď a chtěl jsem vypadat co nejděsivěji, aby ty parchanty něco nenapadlo."

Nejdřív útočníci prohlásili: "Jestli se chceš dostat domů, dej sem peněženku." Podle Bispingových slov se k přepadení navíc připojili další dva muži v autě. „Dva chlápci, co vyskočili ven, vypadali zuboženě, o dost víc zuboženě než já, a hodně se jim leskly oči. Začali na mě křičet: 'Vlez do auta, vlez do auta!‘"

"Bylo mi jasný, že jak vlezu do auta, jsem mrtvej. Prostě me pak okradou a zabijou. Otočil jsem se, všiml si malé mezery, začal jsem zběsile utíkat. Moc jich za mnou neběželo, já běžel dál ulicí, zahnul a zřete, byl jsem před hotelem.“ Naštěstíjje tedy Bisping pricetný i v mírně podroušeném stavu a místo toho, aby si hrál na hrdinu, udělal to, co říká každý instruktor sebeobrany - utekl. Bisping také zmínil, že je momentálně v procesu přemisťování do mnohem bezpečnější části města.  

Zdroje:  Bloody Elbow

Nejnovější články