MMA bojovník knockoutoval svého soupeře tvrdým hodem na hlavu. Toto i další KO přinesl turnaj BCF

MMA bojovník knockoutoval svého soupeře tvrdým hodem na hlavu. Toto i další KO přinesl turnaj BCF zdroj: Profimedia

Tvrdá ukončení ze sbírky „nedáš – dostaneš“ byla k vidění na čtvrtečním turnaji bahrajnské organizace BCF.

MMA organizace Brave Combat Federation hostila ve čtvrtek v Bahrajnu turnaj BCF 47 s podtitulem „Asian domination“, ve kterém byla k vidění velice tvrdá ukončení.

Skvělý obrat ukázal krajan Makhmuda Muradova, uzbecký bojovník Nursultan Ruziboev. Ten ačkoliv prohrával a jeho soupeř Ibrahim Mané na něm klečel v mountu, jej dokázal přetočit a ocitl se nad ním. Ani tak ale neměl vyhráno, protože jeho soupeř jej uzamkl do triangle choku. Ruziboev však zvolil útěk z tohoto škrcení ala Rampage Jackson, když svého soupeře zvedl a práskl s ním tvrdým slamem o podlahu. Mané byl v ten okamžik mimo a rozhodčí zápas ukončil.

I v dalším zápase jsme byli svědky přísloví „nedáš – dostaneš“. V tomto případě se kyrgyzský bojovník Nemat Abdrashitov dokázal vymanit ze škrcení svého soupeře, ruského Anzora Abdulkhozjaeva a po chvilkové přetahované mu vrátil tvrdý pravý hák na bradu. Anzor šel na zem a několika dalšími údery si Abdrashitov pojistil své vítězství.

O skvělý knockout se postaral i afghánský bojovník Abdul-Azim Badakhshi, který svého soupeře z Ázerbajdžánu, Agshina Babaeva, trefil přesnou kombinací pravého zvedáku a levého háku a poslal jej obličejem napřed na podlahu oktagonu.

Skvělé KO přinesl i zápas mezi Mohammadem Farhadem a Uloomi Karimem Shaheenem. Farhad byl sice pod tlakem, ale dokázal si načasovat svoji tvrdou pravačku, kterou poslal Shaheena spát

Trochu deja-vu ze zápasu Yan vs. Sterling připomínal také nelegální zákrok Ali Gulieva, který sejmul svého soupeře Rana Singha kolenem, když ten ještě klečel na zemi. Singh ale trval na tom, že bude pokračovat a rozhodčí tak Gulievovi strhl dva body. To ale nakonec nemělo žádný dopad, protože Guliev o chvilku později zdolal Singha na TKO.

I přestože BCF nemá ve své stáji světovou špičku bojovníků, tento turnaj se jim povedl a o skvělé momenty nebyla nouze.

Zdroje:  bravecf.com

Nejnovější články