Paul a Fury si dali první staredown. Nedokázal knockoutovat ani taxikáře, smál se Američan výhružkám od soupeře

Paul a Fury si dali první staredown. Nedokázal knockoutovat ani taxikáře, smál se Američan výhružkám od soupeře Jake Paul a Tommy Fury | zdroj: Profimedia

Od očekávaného boxerského duelu mezi Jakem Paulem a Tommym Furym nás dělí už jen necelý měsíc. Je tedy nejvyšší čas přiložit pod kotlem vzájemné rivality. Za tímto účelem se v sobotu večer potkali tváří v tvář v ringu. 

Na galavečeru v ikonické Wembley aréně, jemuž vévodil souboj o mistrovské pásy WBC, WBO a IBF mezi neporaženým šampionem Arturem Beterbievem (18-0, 18 KO) a vyzyvatelem Anthonym Yardem (23-2, 22 KO) se v ringu ke společnému staredownu setkali také Jake Paul a Tommy Fury. Nečině zírat na sebe ale moc dlouho nevydrželi. Prakticky hned se natlačili čelo na čelo a začali si vyříkávat vzájemné neshody. Jakmile ale Paul na Furyho sáhl, všudypřítomná ochranka okamžitě zakročila. Tím ale show neskončila.

"Celá tahle věc trvá už příliš dlouho. Víckrát už boxovat nebude. Není mi 50, není mi 40, nejsem MMA bojovník. Dělám to celý život a přísahám Bohu, že tvůj konec přijde 26. února," vzkázal Fury Američanovi, čímž narážel na jeho předchozí protivníky.

"Bojoval s taxikáři, nemá žádnou bradu, je to celé vtip a to já ho ukončím 26. února. Pod tlakem se zlomíš, nejsi pro tenhle moment stavěný. Jsi imitátor, předstíráš odvahu, ale všechno je to falešné sebevědomí. Vždyť nedokážeš knockoutovat ani taxikáře," kontroval Paul.

Tommy pochopitelně nesouhlasil: "Porážel jsem lepší lidi než ty, už když mi bylo 14 a boxoval jsem v amatérech! Tou dobou jsi ty vystupoval na Disney kanálu." 

"Dostane knockout od hvězdy Disney, to je celé, konec příběhu. Uvidíš, jak vypadá profesionální boxer. A pro všechny ty kritiky, kteří říkali, ať bojuju s profi boxerem. Tady to máte!" nenechal se vykolejit Jake.

"Přísahám Bohu, i kdyby to měla být poslední věc, kterou v boxu udělám, za 4 týdny končíš. Takže si užij poslední týdny své takzvané boxerské kariéry. Až tě trefím na bradu, tak zůstaneš dole," zasnil se Fury.

Na to konto Paul změnil taktiku a zamířil na to, že Fury pochází ze slavného boxerského klanu a prohra s "youtuberem" by pro něj tedy byla hodně potupná. "Tommy může hodně ztratit. Jeho rodina se ho zřekne, až ho knockoutuju. Je to takhle prosté. Promiň, Tysone, mám tě rád, ale pro tvého bráchu to bude konec," obrátil se přímo na šampiona těžké váhy, který se v hledišti dobře bavil.

V jednom z rozhovorů se pak "Gypsy King" nechal slyšet, že kdo prohraje, bude v p***li. Svému mladšímu bráchovi v přípravě samozřejmě pomáhá, dokonce prohlásil, že během společných sparringů bude nosit blonďatou paruku a bude mluvit blbosti, aby mu imitoval Paula.

Zdroje:  ESPN

Nejnovější články