Respekt. Bojovníci reagují na rozhodnutí Paula vyzkoušet MMA. Na zápas s ním už se tvoří fronta

Respekt. Bojovníci reagují na rozhodnutí Paula vyzkoušet MMA. Na zápas s ním už se tvoří fronta Jake Paul na předzápasovém vážení | zdroj: Profimedia

Nejprve vzal útokem klasický box a nyní se chystá dobýt i svět MMA. Překvapivým krokem si youtuber Jake Paul u bojovníků vysloužil respekt, zájemců o zápas s ním není málo.

V boxu si kontroverzní Jake Paul vybudoval bilanci 6-0 a v ringu porazil hned 3 známé MMA bojovníky. Ve vzduchu tedy visel otazník, zda se někdy odhodlá vyzkoušet i zápas v kleci. Před pár dny přišla odpověď. 25letý Američan oznámil, že podepsal smlouvu s organizací PFL (Více zde). U mnoha fighterů si tím vysloužil uznání, zároveň ale mnozí mají zájem se s ním utkat.

 

Anthony Pettis – ex-šampion UFC a nyní bojovník PFL

Vítej v PFL, Jakeu Paule. Moc rád tě přivítám v MMA lize, pokud Nate nebude dostupný.

 

Jeremy Stephens – bývalý bojovník UFC, nyní zápasí v PFL

Vítej v PFL, Jakeu Paule. Čekají nás velké věci, ale garantuji tobě i všem fanouškům, že my bojujeme a půjdeš jako první po takedownu.

 

Deron Winn – bývalý bojovník UFC

Hej, PFL, jsem volný bojovník. Nevadilo by mi přivítat Paula do MMA světa. Ale buďme realisti, on by zápas se mnou nikdy nevzal, přestože jsem asi nejnižší střední váha v historii a měl by zvládnout vyhrát.

 

Big John McCarthy – známý rozhodčí

Myslím, že je to pro Jakea dobrý tah a ukazuje to, jak moc byznysově mu to opravdu pálí. Nemůžu teď ale to samé říct o PFL. Bude to chtít čas, aby se ukázalo, jak moc bude pro ně jeho přítomnost přínosná a jestli to byl dobrý tah pro všechny zainteresované.

 

Matt Frevola – bojovník UFC

Wow! Jake Paul v PFL, to je šílené. S kým ho chceme vidět bojovat? Za mě by to měl dostat "Hurikán" Shane Burgos.

 

Terrance McKinney – bojovník UFC bojovník

Respekt.

 

Kyle Daukaus – bojovník UFC

Začíná teď být opravdu těžké nemít toho chlapa rád. Padesát procent ze zisku a zástupce práv bojovníků. Velká věc, jestli je to pravda.

 

Renato Moicano – bojovník UFC

Jake Paul v MMA!? Nepopulární názor, ale pro Paula bude snazší porazit Diaze v MMA zápase, než pro Diaze porazit Jakea v boxu.

 

Thiago "Marreta" Santos – ex-UFC bojovník, nyní zápasí v PFL

Jak můj brácha Renato Moicano říká – Marreta chce peníze.

Zdroje:  Twitter

Nejnovější články