Nate Diaz: Jake Paul je jedna z možností, uvidíme po jeho zápase se Silvou

Nate Diaz: Jake Paul je jedna z možností, uvidíme po jeho zápase se Silvou Nate Diaz | zdroj: Profimedia

Po odchodu z UFC populární bojovník Nate Diaz pravděpodobně zamíří do boxerského ringu, soupeřem by mu mohl být vítěz souboje Silva versus Paul.

Nate Diaz se konečně zbavil okovů v UFC a zvažuje co dál. Jako nejpravděpodobnější varianta se jeví box, což stocktonský svéráz naznačil i v rozhovoru po posledním zápase, když si rýpnul do Conora McGregora, který podle něj nevěděl, jak v ringu uspět.

"Od 17 nebo 18 let, když jsem začínal bojovat, boxoval jsem se svým trenérem. Můj gym byl plný boxerů a já původně taky plánoval boxovat, ale MMA turnaje byly v mé oblasti víc, takže jsem se zasekl v MMA. Byl jsem celou dobu zaseklý v kleci kvůli smlouvám a podobným věcem. Teď je všechno otevřené. Nikdy jsem na boxerský zápas nepřestal trénovat. Až se objeví nějaký vhodný soupeř, vezmeme to," rozpovídal se Diaz pro kanál iD Boxing, jehož reportér ho zachytil v zákulisí třetího zápasu mezi Canelem a Golovkinem.

Vyloučen není ani střet s youtuberem Jakem Paulem. "Je určitě jednou z možností. Dělá velké věci, má před sebou velký zápas. Pokud vyhraje, jsem si jistý, že to na lidi udělá dojem. A pokud s ním Anderson předvede to svoje, tak to bude taky působivé. To bychom pak měli zápas na jeho straně. Těším se na to," řekl Diaz, který očekávaný zápas bude nejspíš sledovat přímo v hale. Šance na vítězství vidí padesát na padesát.

Všeobecně je za favorita považován "Spider" Silva. Ačkoliv je mu už 47 let, ještě donedávna dokázal držet krok se špičkou UFC a je jedním z nejlepších MMA bojovníků všech dob. Na rozdíl od předchozích Paulových soupeřů Bena Askrena a Tyrona Woodleyho navíc vždycky exceloval v postoji. Po odchodu z UFC už stihl dva boxerské zápasy, z nichž odcházel jako vítěz.

Paul už ale dávno není jen kluk z Youtubu, co si přišel hrát s boxerskými rukavicemi. Očividně trénink nepodceňuje a v posledním zápase s Woodleym ukázal, že ránu v ruce rozhodně má. Samozřejmě se ale neubrání spekulacím, že jsou jeho vítězství předem domluvená, protože spousta fanoušků odmítá věřit tomu, že by mohl porazit ostřílené MMA bojovníky. 

Ať už ale zápas Silva vs. Paul dopadne jakkoliv, pravděpodobně z něj vzejde další zajímavý duel, jehož součástí už bude Nate Diaz

Zdroje:  iD Boxing

Nejnovější články