Video: Jak vypadá dopingová kontrola u Diaze?

Video: Jak vypadá dopingová kontrola u Diaze? zdroj: Profimedia

Vysmátý a s jointem v puse, tak Nate Diaze přivítal kontrolora, který mu přišel odebrat vzorek moči. Jeho získání mu zabralo pěkně dlouho.

Být dopingovým kontrolorem v UFC není úplně snadná práce. Najde se totiž asi jen málo bojovníků, kteří vás rádi vidí. Zatímco mnozí ale dělají vše pro to, aby návštěvu zkrátili na minimum, u jiných už dopředu víte, že se to asi neobejde bez komplikací. To byl i případ poslední návštěvy u Nathana Diaze.

"Tenhle chlap neodejde z mého domu, protože jsem mu nedal dost moči," informoval vysmátý Nate během živého vysílání na Instagramu, kde kamerou pronásledoval uhýbajícího kontrolora z agentury USADA. "Načůral jsem, co jsem mohl. Kolik litrů musím dát?" zeptal se ho, zatímco potahoval z jointa, který postaršímu pánovi i nabídnul. Ještě donedávna se přitom jednalo o zakázanou látku, za jejíž užití hrozil bojovníkům dlouhý zákaz činnosti, na což doplatil například Nateův starší bratr Nick.

"Musím mu dát ještě dva litry, do té doby neodejde. DK je můj chlap, ale USADA může jít do p***le. Vrať se za šest hodin a já ti dám další dva co...litry, mililitry?" hrál si s úředníkem, kterého familiérně oslovoval jako DK. Jak dlouho nakonec musel na vzorek čekat, není známo.

Pro Diaze to možná byla jedna z posledních dopingových kontrol. Za 2 týdny ho totiž čeká poslední zápas v UFC, v němž poměří síly s rozjetým Khamzatem Chimaevem. Poté Nate organizaci pravděpodobně opustí a možná ho uvidíme v boxerském ringu. Návrat do nejslavnějšího oktagonu ale v budoucnu nevylučuje.

Zdroje:  Nate Diaz - twitter

Nejnovější články