Uvidíme, kdo je opravdový gangster! UFC láká epickým trailerem na bitvu Chimaev versus Diaz

Uvidíme, kdo je opravdový gangster! UFC láká epickým trailerem na bitvu Chimaev versus Diaz Khamzat Chimaev vs. Nate Diaz | zdroj: FOTO: UFC

Poslední zápas Nathana Diaze v UFC se blíží, zuby si na něj brousí neporažený Čečenec Khamzat Chimaev, který mu hodlá ukázat, kdo je "pravý gangster".

Turnaj UFC 278 je za námi a organizace už tedy rozjíždí promo na další velkou akci, jenž se odehraje 10. září v Las Vegas. Hlavní bitvu obstará rozjetý Khamzat Chimaev, který z UFC vyprovodí populárního Nathana Diaze.

Ačkoliv nejde o titulovou bitvu, v oktagonu se potkají dva z nejvýraznějších současných bojovníků. Favorit je jasný – Chimaev by měl Diaze naprosto přejet. Jenže Nate umí překvapit, jak už v minulosti několikrát ukázal. Zároveň se ale netají tím, že po zápase odejde jinam, pro UFC by tedy bylo lepší, aby zvítězil čečenský "Vlk".

Postará se Khamzat o Nateův pohřeb v UFC, anebo Diaz všem vypálí rybník, jako když před lety nečekaně porazil McGregora?

Na UFC 279 uvidíme v oktagonu i Tonyho Fergusona, který ve váze do 77 kg vyzve nebezpečného Li Jinglianga. Po ošklivém KO se do boje vrátí také Johnny Walker, který změří síly s moldavským "Hulkem" Ionem Cutelabou.

Zdroje:  UFC

Nejnovější články