Diaz v boxu bez rukavic? Uděláme vše pro to, abychom ho získali, řekl šéf Bare Knuckle FC a navrhl soupeře

Diaz v boxu bez rukavic? Uděláme vše pro to, abychom ho získali, řekl šéf Bare Knuckle FC a navrhl soupeře Nate Diaz | zdroj: Profimedia

Z nádrže UFC utekla velký ryba, o Nathana Diaze teď bude mezi promotéry boj. Jako první se ozval šéf Bare Knuckle FC.

Nate Diaz o víkendu dosáhl svého a konečně absolvoval poslední zápas, který mu ve smlouvě s UFC zbýval. V pozápasovém rozhovoru potvrdil, že teď chce vzít útokem jiné sporty a ukázat ostatním MMA bojovníkům, jak se to dělá. Jako nejpravděpodobnější varianta se jeví klasický box, šéf Bare Knuckle FC David Feldman ale doufá, že by Nathana mohl přesvědčit k boxu bez rukavic.

"Nemůžu vám říct, zda přijde nebo ne, ale můžu vám říct, že ho tady v BKFC chci a uděláme vše pro to, abychom mu dohodli zápas v boxu bez rukavic," prohlásil Feldman v podcastu The Bare Knuckle Show.

Pokud by se mu stocktonského svéráze skutečně podařilo zlákat, má už dokonce i vytipovaného ideálního soupeře. "Myslím, že tohle by fanoušci určitě rádi viděli – oba mají stejný typ osobnosti, oba prostě bojují. Nate Diaz versus Mike Perry by byl pro fanoušky vysněný zápas."

Nápad je to zajímavý a byl by to určitě velmi sledovaný fight. Perry je totiž blázen, který se po odchodu v UFC v boxu bez rukavic vyloženě našel. Ačkoliv ale BKFC zřejmě disponuje takřka neomezeným rozpočtem a dává známým bojovníkům královsky vydělat, je otázkou, zda tato alternativa bude lákává i pro Diaze. V klasickém boxu se na rozjezd nabízí duel s youtuberem Jake Paulem a říct by si dal určitě i Floyd Mayweather, případně jiní známí boxeři. Nate navíc v MMA zápasech trpěl na časté tržné rány v obličeji, tudíž by pro něj rozhodně bylo lepší boxovat v rukavicích.

Variantou by mohl být také zápas ve vlastní organizaci Real Fight, kterou Diaz nedávno založil. Ať už ale udělá cokoliv, bude to mít obrovskou sledovanost, napříč bojovými sporty se totiž najde jen málo podobně populárních fighterů.

Zdroje:  The Bare Knuckle Show

Nejnovější články