Video: Bouřlivák Perry zažil krvavou premiéru v boxu bez rukavic, pak vyzval šampiona

Video: Bouřlivák Perry zažil krvavou premiéru v boxu bez rukavic, pak vyzval šampiona Mike Perry vs. Julian Lane | zdroj: Profimedia

Tenhle brutální sport rozhodně není pro každého, zdá se ale, že mu propadl další bojovník ze slavné UFC a po premiéře už si dělá zálusk na titul. Jen prý bude muset do příště zpevnit klouby.

Tady se čekalo, že nebude mít souboj dlouhého trvání. Známí bouřliváci Mike Perry a Julian Lane se koneckonců na konci loňského roku porvali v hledišti jednoho z turnajů z produkce BKFC. Organizace tedy vycítila příležitost, jak zvýšit sledovanost a domluvila jim okamžitě oficiální klání v ringu.

Lane sebevědomě proklamoval, že se ho Perry ani nedotkne a ukončí ho už po minutě a 20 vteřinách. Ten naopak střízlivě předvídal, že nějakou ránu určitě chytí, ale zpět vrátí víc.

Do zápasu sice Lane vlétl ve velmi vysokém tempu a snažil se dostát svým předzápasovým prohlášením, ale byl to naopak právě Perry, kdo ho už po necelé půlminutě poslal hákem k zemi.

Otřesený Lane ale pokračoval a rozhodně se nedržel zkrátka. Na konci úvodní dvojminutovky už z obličejů obou bojovníků tekla krev. 

Druhé kolo už bylo o poznání vyrovnanější a ani v něm nebyla snad vteřina, kdy by se nic nedělo.

Zatímco Perry jako by se s postupem času stával techničtějším a do přestřelek se mu moc nechtělo, Lane zůstával agresorem a především v posledním pátém kole ukázal, že srdce bojovníka mu rozhodně neschází, o výhru se totiž rval až do závěrečných vteřin. Nakonec to ale nestačilo, na body zvítězil "Platinum" Mike.

Po zápase to sice vypadalo, že válečná sekera nebyla zakopána, ale oba bojovníci později přiznali, že si získali vzájemný respekt. "Jsem rád, že mě do tohohle sportu zasvětil takový drsňák (...) Sakra, myslel jsem, že ho na začátku mám, že je to konec. Ale, je tvrdý, to musím uznat," nechal se slyšet Perry. Poražený Lane ale má za to, že počítání v prvním kole být nemělo a touží po odvetě.

Ta ale pravděpodobně hned nepřijde. Perry hned po zápase vyzval šampiona, jímž je jeho bývalý kolega z UFC - Thiago Alves. Jen prý bude muset doléčit zranění a trochu utužit klouby, které dostaly v pětikolové bitvě pořádně zabrat.

"Neměl jsem žádný problém s tím dostávat rány krom toho, že to krvácelo. To je trochu problém, takže budu muset zapracovat na obraně. A také na utužení kloubů, protože mě ruce strašně bolí. Jsme v pohodě, ale nechtělo se mi do něj bít. Když jsem ho trefil, tak mě bolely kosti. Ale pokračoval jsem v tom, trefoval jsem ho dál, protože jsem neměl jinou možnost," popsal Mike průběh zápasu ze svého pohledu.

Čekali byste, že premiérové vítězství půjde oslavit ve velkém stylu někam na párty? Možná, před lety. "Oslavím se svým malým synem a rodinou. Půjdu na procházku, užiju si sluníčko a stromy a vítr a ptáčky, dám si nějaké dobroty, budu si hrát se svým dítětem, psem a rodinou. A půjdeme do Disneylandu," prozradil známý bouřlivák, kterého narození syna Ocena zřejmě dost zklidnilo.

Zdroje:  The Schmo , YouTube Helen Yee Sports , BKFC

Nejnovější články