Provokovat na internetu se nevyplácí. Bojovník si dojel pro trolla až domů a jednu mu natáhl

Provokovat na internetu se nevyplácí. Bojovník si dojel pro trolla až domů a jednu mu natáhl Ulysses Diaz | zdroj: Getty Images

Kubanský boxer Ulysses Diaz čelí obvinění kvůli napadení internetového trolla. Autor nejrychlejšího KO v dějinách organizace BKFC mu totiž nekompromisně vysvětlil, jak se má v internetových diskuzích chovat.

S nějakým trollem se na internetu setkala asi většina běžných uživatelů. Tito provokatéři, kteří se většinou skrývají pod falešnými profily, se snaží ve všemožných diskuzích či komentářích vyburcovat ostatní k emotivním odezvám a hádkám, což se jim bohužel velice často daří. Nejlepší obranou proti nim je tak především naprostá ignorace.

S jedním z takových trollů se dostal do konfliktu také bojovník Ulysses Diaz, jenž se rozhodl urážky na svou personu vyřešit osobně. Podle záznamu floridské policie prý vystopoval „hříšníkovu“ adresu, dorazil k němu domů a pěstí ho trefil přímo do úst, za což byl zatčen, obviněn z napadení a následně propuštěn na kauci, která činila 5000 dolarů.

Identita trolla, který musel být údajně převezen do nemocnice na ošetření, nebyla prozrazena, ale i tak to na sociálních sítích pořádně schytal od Diazových fanoušků. Ti se shodují především na tom, že si po tomto incidentu v budoucnu pořádně rozmyslí, zda bude chtít znovu provokovat některého z profesionálních bojovníků.

Thiago Alves - Ulysses Diaz Thiago Alves - Ulysses Diaz | zdroj: Getty Images

Diaz, jenž byl bývalým velice slušným klasickým boxerem (12-1) se momentálně věnuje boxu bez rukavic v organizaci Bare Knuckle FC. Zde sice prohrál titulový zápas s bývalým UFC bojovníkem Thiagem Alvesem, ale v jiném duelu zvládl vytvořit nový rekord v nejrychlejším knockoutu. Američana Doneleie Benedetta totiž sestřelil za pouhé tři vteřiny.

Zdroje:  foxsports.com

Nejnovější články