Paige VanZant opět ukázala, že je z tvrdého těsta, v boxu bez rukavic vyrazila soupeřce zub

Paige VanZant opět ukázala, že je z tvrdého těsta, v boxu bez rukavic vyrazila soupeřce zub V boxu bez rukavic se nešetří ani ženy. | zdroj: Profimedia

Ačkoliv by se Paige VanZant mohla slušně uživit modelingem, dala přednost tvrdému boxu bez rukavic. V premiérovém zápase si bývalá UFC bojovnice ostudu rozhodně neudělala.

Přestože Američanka Paige VanZant bojovala dlouhá léta v prestižní UFC, kde předvedla několik houževnatých bitev, nikdy se plně nezbavila stigmatu, že je pouze hezkou tvářičkou. Díky ní si ale na druhou stranu postupem času údajně vydělala víc na sociálních sítích než bojováním v nejslavnějším oktagonu světa. Když ji pak loni vypršela smlouva, rozhodla se změnit působiště.

Nejspíš by se bez problémů uživila jako modelka, ale Paige jako by chtěla ukázat, že je především bojovnice a tvrďačka. Ačkoliv tedy dostala nabídky z několika MMA organizací, box bez rukavic byl pro ni jasnou volbou. Tohle je sport, kde bojovníci mají pravděpodobně největší počet tržných ran, je to tedy asi nejlepší způsob, jak lidem ukázat, že nejsem jen hezká tvářička,“ nechala se Americká bojovnice slyšet. Kromě zadostiučinění si však také polepšila finančně, protože v organizaci Bare Knuckle Fighting Championship údajně dostala desetkrát víc než v UFC.

V premiérovém zápase bez rukavic čekala na VanZant „ostřílená“ Britain Hart, pro kterou to byl již třetí zápas pod těmito pravidly. První dva sice prohrála, ale naposledy loni v listopadu dokázala zvítězit před limitem. Dámy si vjely do vlasů už během vážení.

Britain Hart - Paige VanZant Britain Hart - Paige VanZant | zdroj: Profimedia

Bylo vidět, že na začátku si Paige bez rukavic nebyla moc jistá a do akce se příliš nehrnula. Možná ji neseděla ani krátká dvouminutová kola, která působí v porovnání s MMA pětiminutovkami jako sprint. Hart měla mírně navrch, ale ani ona ale nijak výrazně nehrozila. Bodově však kola těsně vyhrávala. Vše se změnilo až v pátém kole, do kterého VanZant vlétla s velkou vervou, protože zřejmě věděla, že už může zvítězit pouze KO před limitem. To se jí sice nepovedlo, ale znovu předvedla, že má srdce bojovnice.

Nutno také uznat, že VanZant v premiéře bez rukavic dopadla relativně dobře i po fyzické stránce, s čímž se hned „pochlubila“ na Instagramu. Její soupeřka Hart ale v pozápasovém rozhovoru uvedla, že jí Paige jedním z úderů vyrazila zub.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Paige VanZant (@paigevanzant)

Zdroje:  Vlastní , MMA Fighting

Nejnovější články