Polská KSW míří do Chorvatska a chystá porovnání s balkánskými bojovníky

Polská KSW míří do Chorvatska a chystá porovnání s balkánskými bojovníky zdroj: Profimedia

V listopadu tak uvidíme další zajímavý mezinárodní turnaj, tentokrát v evropské režii. 

Jedna z největších evropských organizací, polská KSW, která produkuje plno světových bojovníku, už začíná být pro svou domovinu malá a postupně začíná expandovat. Po Anglii a Irsku se 9. listopadu vydá do teplejších kraji a to na Balkán, konkrétně do Chorvatska. Na poloostrov který také ukázal světu, že umí vypustit slušné fightery, a především do státu, který vychoval jednu z bývalých velikých hvězd UFC, Mirka Cro Cropa.

Hlavní duel nabídne opravdovou lahůdku. Za Polsko nastoupí pětinásobný držitel titulu nejsilnějšího muže světa (World's Strongest Man) Mariusz Pudzianowski, který se úspěšně uchytil také v MMA a dodělává své soupeře jak na zemi, tak v postoji. Je pravdou, že pokud dojde na techničtější stránku, tak je poněkud v nedbalkách a fanouškem submisí zrovna není, ale jeho ruce a údery prezentují neskutečnou a čistou sílu.

Proti němu nastoupí zástupce Balkánského poloostrova, Bosňan Erko Jun. Ten má zatím v profesionální kariéře pouře tři zápasy, ale všechny právě v KSW a všechny ukončené před limitem. Je to další totální bijec, který už vyřadil tři polské bojovníky a všechny tři vypnul neskutečnou smrští zásahů. Půjde tak o bitvu dvou tanků, kteří si jdou za svým přes veškeré překážky.

Na prezentaci hlavního fightu i dalších duelů, které se odehrají v chorvatském Záhřebu, se můžete ostatně podívat ve vydané upoutávce věnované právě zmíněnému turnaji. Už samotné sestřihy ukazují, že nejen v Americe a v Asii můžete vidět kvalitní MMA. Evropa rozhodně nezaostává.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články