Preview: Bellator 221 nabídne souboj dvou šampiónů

Preview: Bellator 221 nabídne souboj dvou šampiónů zdroj: Profimedia

Bellator v Chicagu se kvapně blíží, za pozornost stojí hlavně tyto dva zápasy.

Douglas Lima vs. Michael Page

Bellator 221 v chicagské Allstate Areně nám nejprve nabídne první semifinále Grand Prix welterové váhy, ve kterém se utkají Douglas Lima (30-7) a Michael Page (14-0). Zápas bude na pět kol po pěti minutách. Vítěz se potká s lepším z druhého semifinále Rory MacDonald (20-5-1) a Neiman Gracie (9-0).

To se uskuteční 14. června v rámci Bellatoru 222 v newyorské Madison Square garden. Lima vyhrál čtyři ze svých posledních pěti zápasů, naposledy uškrtil v pátem kole Andreye Koreshkova na akci Bellator 206. Michael Page ještě za svojí MMA kariéru neokusil porážku, naposledy mu podlehl na body Paul Daley během Bellatoru 216.

Michael Chandler vs. Patricio Pitbull

O mistrovský pás si to rozdá šampion lehké váhy Michael Chandler (18-4) proti šampionovi pérové váhy Patriciovi Pitbullovi (28-4). Chandler už bojoval s Pitbullovým bratrem, ale tento zápas bude rozdílný. Patricio je více metodičtější zápasník a není tak agresivní. Je to všestranný bojovník se schopností ukončit zápas jak v postoji, tak na zemi. Dokáže soupeře porazit jejich vlastní hrou, například takto překonal vynikajícího wrestlera a bývalého šampiona Daniela Strause, uškrtil ho dvákrat ve třech zápasech.

Chandler je odolný zápasník, který je možná ještě více všestranější než Patricio Pitbull. Říká se o něm, že je to jeden z nejlepších bojovníků, co kdy Bellator vyprodukoval. Jedna z jeho proher byla díky zranění, další dvě proti takovým esům jako je Will Brooks a Eddie Alvarez, kteří odešli do UFC (a už i strihli odejít z UFC). Očekává se hodně ostrý zápas a mírně favorizovaný je Chandler.

Zbylé zápasy hlavní karty:

AJ McKee (13-0) vs. Pat Curran (23-7) - pérová váha

Jake Hager (1-0) Vs. TJ Jones (1-1) - těžká váha

Tywan Claxton (4-0) vs. James Bennett (4-1) - pérová váha

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články