Procházka je hladový po dalším titulu, chce ten z Bellatoru

Procházka je hladový po dalším titulu, chce ten z Bellatoru zdroj: Profimedia

Ještě ani neutichly oslavy a emoce z prvního titulu z japonského Rizinu a český MMA bojovník Jiří "Denisa" Procházka už pokoukává po dalším. 

A zvolil si hodně těžký oříšek, protože vyzval šampiona Bellatoru Ryana Badera, světovou dvojku polotěžké váhy. Už po návratu do Prahy sdělil novinářům: "Chci mířit co nejvýš, utkávat se jen s těmi nejlepšími a nezáleží, z jaké budou organizace." A v podcastu MMA Fighting´s Eurobash Procházka svá slova potvrdil, protože právě tam oznámil výzvu Badera.

"Lide to berou jako pokrokovou věc, tuší, že by se to mohlo přiřadit k největším okamžikům české scény, ale já pouze pokračuji ve své cestě a tohle je další krok," zmínil v podcastu. "Ještě jsem neukázal, co ve mě je. Myšlenky na tituly jiných divizí jsem měl už před prvním titulem.Na level na kterém chci být se můžu dostat jenom dalšími zápasy."

Bader, který v UFC zanechal statistiku 15 výher a 5 proher už má v Bellatoru za sebou sedm výher a ani jednu prohru, navíc kromě pásu v polotěžké váze drží titul také ve váze těžké. "To je to co hledám," vysvětluje Procházka. "Já jsem na velké výzvy. Potřebuju cítit, že se soupeři jdu bojovat o život. Bellator   by pro mě byl velikou výzvou a právě soubojem o život. V tomhle zápase bych mohl ukázat, co umím.V Rizinu ve mě poslední tři zápasy nevyvolaly absolutní tlak, vůbec jsem se tak necitíl." Bader se k výzvě ještě nevyjádřil.

Zdroje:  iSport

Nejnovější články