Ryan Bader chystá husarský kousek, obhajobu titulu ve dvou vahách

Ryan Bader chystá husarský kousek, obhajobu titulu ve dvou vahách zdroj: Profimedia

Ryan Bader nešetří sebevědomím a chce obhajovat dva tituly naráz.

Ryan Bader, současný šampion těžké a polotěžké váhy v Bellatoru chce obhajovat titul na obou frontách. Po nové smlouvě, která mu zajišťuje dalších šest zápasů, nemá potřebu opustit ani jednu z váhových kategorií. Je si ale také vědomý, že to nemusí být realizovatelné. Nyní bude obhajovat titul těžké váhy proti Cheicku Kongovi.

Ryan Bader zdroj: Profimedia

"Budu bojovat s Kongem a pak se pokusím shodit a ubránit svůj druhý pás," řekl Bader webu MMA Junkie. "Myslím si, že to v těchto velkých organizacích a v podobné váhové kategorii ještě nikdo nedokázal. V létě ubráním jeden, pak shodím a ubraním druhý a pak zase naberu. Budu bránit oba dva."

Bader to myslí opravdu vážně a už má i vytipované soupeře. "V nižší váze to bude nejspíš Vadim Nemkov. S ním by to byl opravdu vzrušující zápas, protože je těžko čitelný. Ale nezná ho moc lidí a nebyl by kolem něj ten správný mediální humbuk. Nejvíc bych chtěl Lyota Machidu. Byla by to skvělá odveta za rok 2012. Ve hře je také Chael Sonnen, ale ten už je zjevně v důchodu. Každopádně bych chtěl mít jednoho z téhle trojice na talíři."

Ryan Bader zdroj: Profimedia Tohle je ale zatím čistá teorie a Bader se samozřejmě nejvíc soustředí na obhajobu titulu v těžké váze. "Kongo bude sakra tvrdý soupeř a půjde o velký fight, který si zaslouží. V těžké váze se to teď hemží velkými jmény a já jsem na všechny připravený. Na nově příchozí, děti, legendy i na chlápky s velkými jmény."

Zdroje:  MMA Junkie , tisková zpráva

Nejnovější články