Sledujte debut Sage Northcutta ve ONE Championship v přímém přenosu

Sledujte debut Sage Northcutta ve ONE Championship v přímém přenosu zdroj: Profimedia

Sage Northcutt se dnes večer představí poprvé v rámci organizace ONE Championship. 

Někdejší nenaplaněný prospekt UFC Northcutt se dnes zúčastní turnaje ONE: ENTER THE DRAGON v Singapuru. Proti němu se představí Cosmo „Good Boy“ Alexandre, což bylo při oznámení překvapivé, protože je to především čistý thaiboxer a kickboxer.

Sám Northcutt je ovšem nadšený. Přímo na tiskové konferenci ONE řekl: „Jsem natěšený! Už jsem chtěl bojovat dřív, takže to konečně vyšlo tady v Singapuru. Myslím, že to bude pro mě zatím nejvíc cool věc – bojovat poprvé na této straně kontinentu. Bude to určitě veliká zábava. Trénoval jsem na to s týmem Team Alpha Male a neustále šel s formou nahoru. Zlepšuji se ve všem každý den.“

Sage Northcutt 2 zdroj: Profimedia
                  Credits: ONE Championship - Sage Northcutt na exhibičním tréninku

Několikanásobný mistr světa v karate patří momentálně mezi největší mladé hvězdy MMA. Jeho otec z něj chtěl mít špičkového sportovce a cepoval jej už od 4 let. Na svůj nízký věk patří k nejvíce stabilním a klidným bojovníkům. Celý turnaj můžete sledovat dnes od 14 hodin našeho času v přímém přenosu na Youtube, který najde pod článkem. Kromě Northcutta můžete vidět například titulový zápas lehké váhy mezi obhajujícím Shinyou Aokim a mladíkem Christianem Lee.

Zdroje:  MMA Junkie , ONE Championship

Nejnovější články