To byla blbost! Diaz se pustil do drzého reportéra, který na tiskovce vyzval jeho bratra. Vyhodím ho, reagoval youtuber Paul

To byla blbost! Diaz se pustil do drzého reportéra, který na tiskovce vyzval jeho bratra. Vyhodím ho, reagoval youtuber Paul Jean-Claude van Damme s bratry Diazovci | zdroj: Profimedia

Bojovník Nate Diaz a boxující youtuber Jake Paul se sešli k první tiskové konferenci, aby vypromovali společný zápas, který je naplánován na 5. srpna. Zatímco mezi nimi ale vládl vzájemný respekt, Diaze dokázal vytočit přehnaně sebevědomý reportér, který chtěl celé akce využít ke svému vlastnímu zviditelnění.

"Nate, já jsem sám boxer a snažím se dostat na startovku. Zajímalo by mě, jestli bych mohl bojovat s tvým bráchou Nickem? Pokud je jako ty, tak hádám, že bych mu nakopal pr*el," ozval se z hlediště až přehnaně sebevědomý hlas. "To nebylo moc uctivé," poznamenal moderátor Ariel Helwani.

Diaz vypadal, že nevěří vlastním uším. "Brácho, to teď tady jako budeš chodit po ulicích, nebo co? Je ti jasný, že moji kámoši tě teď vidí?"

"Jo, jsem z toho teď celkem nervózní," odpověděl mladík. Těžko říct, zda si uvědomil chybu, anebo to myslel ironicky.

"To byla blbost, ne? Bylo to hloupý. Jak se jmenuješ?" pokračoval Diaz, načež se dotyčný představil jako Derek z Betr Media. Nate jen nevěřícně kroutil hlavou. "Co to jako sakra bylo? Zasloužíš si dostat na pr*el."

"Pracuje pro mě, pak to vyřeším, vyhodím ho. Omlouvám se za to, Nate." vložil se do celé věci Jake Paul. "Dereku, zmlkni."

Derek si tedy sice nejspíš bude muset hledat novou práci, může být ale rád, že Diaze takhle hloupě konfrontoval z dostatečné vzdálenosti, protože jinak by určitě schytal minimálně pověstnou stocktonskou facku. Nate totiž nebere na lehkou váhu, když se někdo do něj a jeho parťáků naváží. V minulosti tak třeba uštědřil "jednu výchovnou" reportérovi, který na internetu zesměšňoval jeho kamaráda Nicka Maximova.

Zdroje:  tisková konference

Nejnovější články