Video: Nate Diaz se porval na ulici! Soupeře uškrtil a práskl s ním o zem. McGregor ho za to pochválil

Video: Nate Diaz se porval na ulici! Soupeře uškrtil a práskl s ním o zem. McGregor ho za to pochválil Nate Diaz | zdroj: Profimedia

Bouřlivý zápasník MMA Nate Diaz si zase zadělal na problémy, když se účastnil jedné pouliční rvačky. Od Conora McGregora se mu ale dostalo pochvaly.

Nate Diaz opět ukázal, že konflikty mu nejsou cizí a nemá problém je vyvolat ani ukončit. Včera v noci byl se svými přáteli podpořit svého týmového parťáka Chrise Avilu na boxerském turnaji Misfits boxing 6 v New Orleans a už tam se málem porval s Chasem DeMoorem – amatérským boxerem a hvězdou reality show (který byl ten večer diskvalifikován za údery po gongu). Natovi se něco nelíbilo, a tak po něm hodil plastvou láhev. K větší šarvátce ale nakonec nedošlo a oba borce odstrčili jejich kamarádi.

Po galavečeru se ale Nate přece jen nachomýtl k tomu, aby ukázal něco ze svého arzenálu bojovníka MMA. Video ukazuje šarvátku mezi několika lidmi, kteří se na ulici nahánějí.

Proti Nateu Diazovi stál jeden muž, který ale (patrně když viděl proti komu má tu čest) zvedl ruce nahoru ve znamení, že nechce mít s Diazem žádné problémy. Jestli na Natea potom přece jen zaútočil není z videa patrné, ale o okamžik později už jej Nate držel v gilotině, ze které mu dal i koleno na žebra. Netrvalo dlouho a nešťastník se odebral do říše snů. Nate jej zahodil spícího na zem a odkráčel pryč.

Na video hned reagovalo několik osobností, mezi nimi i Diazův rival Conor McGregor, který ale tentokrát na stocktonském buřiči nešetřil chválou:

„Hahaha, Nate dneska řádil! Pojď do toho Nate! Hahaha,“ napsal Conor na Twitteru. „Nádherné kolínko do břicha hahaha!“ přidal pobavený Ir.

Také šéf UFC Dana White se rychle dozvěděl o Diazově strkanici a nejdříve si myslel, že uškrtil youtubera a boxera Logana Paula, bratra Jakea Paula, se kterým se má Diaz utkat v boxerském duelu letos v srpnu. Když se omyl vyjasnil, White jen udiveně konstatoval. „Hlava toho týpka poskočila jako basketbalový míč.“

Nutno říct, že šéf UFC měl pravdu a pokud se poražený muž skutečně nechtěl prát, může mít Nate ze svého jednání ještě problémy. Sice jej zpacifikoval poměrně humánně a místo úderů do obličeje jej „jen“ uškrtil, ale na druhou stranu jej zahodil na ulici jako pytel brambor a hlava poraženého muže tak docela tvrdě narazila na asfalt. Je tak velice pravděpodobné, že o tomto incidentu ještě uslyšíme.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články