Nick Diaz natočil film s Jean-Claude van Dammem

Nick Diaz natočil film s Jean-Claude van Dammem Nick Diaz a Jean-Claude van Damme | zdroj: Profimedia

S rostoucí popularitou MMA se stále více zápasníků objevuje také ve filmech. Dalším z nich bude Nick Diaz, který si zahrál po boku legendárního Jean-Claude van Damma, jehož filmy ho v dětství přivedly k tréninku bojových sportů.

Belgičan Jean-Claude van Damme patřil svého času k největším filmovým hvězdám. Zejména kultovní klasiky jako Krvavý sport a Kickboxer k bojovým sportům přivedli nejednoho úspěšného bojovníka. Jedním z nich byl i Nick Diaz, jeden z nejpopulárnějších MMA fighterů. A právě on si teď se svým dětským idolem zahrál ve snímku Darkness of Man, jehož natáčení bylo před pár dny dokončeno.

Příběh bude pojednávat o Russellu Hatchovi (Van Damme), agentovi Interpolu, který se ujme role otce malého Jaydena, jehož otec byl informátor a přišel o život při zpackaném policejním zátahu. Hlavní hrdina se pak po letech ocitne v situaci, kdy bude chlapce a jeho dědečka chránit uprostřed války gangů.

Jakou postavu si Diaz zahrál, není známo, pravděpodobně ale půjde o nějakého gangstera. Jeho manažer Matt Staudt uvedl, že si Nick ve filmu střihl také "drsnou" bojovou scénu, které nakonec dokonce dělal choreografii. Kdy budeme moci v kinech či na vod platformách vidět výsledek, zatím nebylo oznámeno.

Stejně tak visí otazník i nad dalším Diazovým zápasem. Ačkoliv loni jeho comeback proti Robbiemu Lawlerovi nedopadl dobře a dokonce to vypadalo, jako by Nick ani v kleci nechtěl být, on sám tvrdí, že ve 38 letech ještě neřekl poslední slovo. "V roce 2023 mě uvidíte zpátky na vrcholu. Budu rychlejší, silnější a lepší než kdy předtím. Budu to prostě úplně nový já. A budu bojovat s kýmkoliv, kdo tou dobou bude na špici, ideálně s Israelem Adesanyou, jestli získá zpátky titul," nechal se slyšet. Ještě předtím si dělal zálusk na Kamaru Usmana, který do loňského srpna kraloval divizi do 77 kg. Ani jedna z variant ale určitě nevyjde, neboť šéf UFC Dana White po jeho předchozím zápase prohlásil, že už by nejraději rodáka ze Stocktonu viděl pověsit rukavice na hřebík.

Zdroje:  talkSport , TMZ , mmamania.com

Nejnovější články