Video: Soupeře knockoutoval a mlátil do něj dál, o vytoužené vítězství tak boxer záhy přišel

Video: Soupeře knockoutoval a mlátil do něj dál, o vytoužené vítězství tak boxer záhy přišel Pozápasová strkanice Chase DeMoora a trenérů soupeře | zdroj: Profimedia

Zápas celebrit měl dost nesportovní konec. Američan jako by měl rudo před očima a do svého soka boxoval i na zemi. Po diskvalifikaci se mu omluvil.

V pátek se v New Orleans konal již šestý galavečer organizace Misfits Boxing, která se soustředí na boxerské duely známých tváří. V jednom z úvodních zápasů se střetli Chase DeMoor, hráč amerického fotbalu a účastník reality show Too Hot To Handle a Perfect Match, a youtuber Stevie Knight.

Fanouškům boxu musel pohled na dva nemotorné hromotluky trhat srdce. Nutno ale uznat, že se DeMoor po naprosto tragickém výkonu z prvního zápasu mírně zlepšil a už po půl minutě poslal tvrdou zadní soupeře do počítání. V posledních vteřinách úvodního kola na něj pak zatlačil a poslal ho k zemi podruhé. Bohužel mu to ale nestačilo a bušil do něj dál, dokud mu v tom nezabránil rozhodčí.

Za tohle nesportovní chování si vysloužil diskvalifikaci a zhoršil si bilanci na 0-2. Nechybělo navíc mnoho a v ringu se strhla hromadná bitka, protože trenéři poraženého chtěli samozřejmě svého svěřence pomstít a okamžitě po DeMoorovi vystartovali. Ten se později za svůj čin omluvil.

Horko kolem DeMoora ale bylo i po zápase. Nate Diaz po něm v hledišti hodil láhev, následné potyčce však zabránila ochranka. Když se ale později oba kohouti se svými partami potkali na ulici, na fyzickou konfrontaci už došlo. Bývalý UFC fighter uškrtil do bezvědomí jeho kamaráda, zatímco Chase čelil Diazovým kumpánům. Těm později vzkázal, že mají místo rukou polštáře a nechápe, jak mohou zápasit v UFC a Bellatoru. Nathana zase vyzval k zápasu v kleci, kde by mu rád ukázal, jak je v boji znát 20kilový rozdíl mezi zápasníky. Pravděpodobně by ale tvrdě narazil, protože samotná váha nemůže vykompenzovat tristní nedostatek techniky.

Zdroje:  DAZN

Nejnovější články