Cerrone si zahrál ve filmu, herec Mark Wahlberg z něj ale nadšený nebyl: "Kopal mě až moc tvrdě!"

Cerrone si zahrál ve filmu, herec Mark Wahlberg z něj ale nadšený nebyl: "Kopal mě až moc tvrdě!" Ton Ferguson - Donald Cerrone, UFC 238 | zdroj: Profimedia

Veterán UFC Donald "Cowboy" Cerrone si kromě bojování před kamerou vyzkoušel také kaskadérské kousky. On byl nadšený, jiní moc ne.

Donald „Cowboy“ Cerrone sice po prohře s Conorem McGregorem dostal zdravotní stopku, a tak si zabojoval alespoň před filmovou kamerou. V novém filmu z dílny Netflixu, jež nese název Spravedlnost podle Spensera, se totiž postavil hlavnímu hrdinovi, kterého ztvárnil Mark Wahlberg.

„Ta nejnebezpečnější věc, kterou jsem kdy ve filmu dělal, bylo bojování se Cerronem,“ prohlásil po natáčení slavný herec a zároveň si na MMA veterána trochu postěžoval: „Kovboj nikdy v životě zápasení nepředstíral, takže jsem mu říkal, že mě kope docela tvrdě.“

„Můj první fake fight byl až příliš reálný, omlouvám se Marku,“ reagoval na Twitteru Cerrone.

Donald Cerrone Donald Cerrone | zdroj: Profimedia

V podstatě se dá říct, že mlátil jednoho ze svých šéfů, protože Wahlberg vlastní část akcií UFC. Před kamerou se objevil už mimo jiné po boku Rondy Rousey ve snímku Mile 22. Mimo filmová plátna byl pak „ze srandy“ vyzván McGregorem k souboji o podíl v UFC.

Cerrone se jako zkušený zápasník také spolupodílel na choregrafii bojových scén a vypomohl i jako kaskadér při automobilových honičkách. „Nemůžu uvěřit, že mi za to ještě zaplatili,“ rozplýval se Kovboj, který je známým milovníkem adrenalinu.

A o čem film je? Podívejte se na trailer:

 

Zdroje:  mmamania.com

Nejnovější články