Černý panter Keita chce v Oktagonu Vaška Siváka, ten mu vzkázal, ať počká

Černý panter Keita chce v Oktagonu Vaška Siváka, ten mu vzkázal, ať počká Vašek Sivák vs. Losene Keita? Možná se tohoto superfightu v budoucnu dočkáme | zdroj: FOTO: Se souhlasem Oktagon MMA

Šampion Oktagonu Losene Keita se skrz sociální sítě pokusil domluvit zápas s Vaškem Sivákem, ten na něj teď ale nemá čas.

Neporažený Losene "Black Panther" Keita, šampion lehké váhy organizace OKTAGON MMA, si u nás díky svému agresivnímu stylu rychle získává fanoušky a stává se jedním z nejzajímavějších bojovníků největší čeko-slovenské organizace. V akci jsme ho naposledy mohli vidět v červenci ve Frankfurtu, kde doslova přejel slovenskou legendu Ivana Buchingera.

Bohužel to však vypadá, že to letos bylo naposledy, přestože se měl původně představit 30. prosince v O2 aréně proti Ahmedu Vilovi. Ten však na sociálních sítích informoval, že byl zápas zrušen, jelikož s ním prý Keita nechtěl bojovat.

Šampion potvrdil, že nejspíš v Praze skutečně nebude, zároveň ale poslal zajímavou výzvu. "Pokud chtěl Vašek Sivák bojovat v postoji, můžeme si to dát v MMA rukavicích. Myslím, že by to bylo skvělé."

Zápas by to byl sice určitě velmi zajímavý. "Bad boy" Vašek Sivák je totiž mistrem svého řemesla a mezi profesionály v postoji zatím nepoznal porážku. Bohužel už ale má domluven boxerský duel s Tomášem Deákem na Fight Nights Challenge a bojovat pár dní po sobě ve dvou různých disciplínách by určitě nebyl dobrý nápad.

"Hej Keito, myslím, žes napsal nějakou kravinu, že se mnou chceš zápasit," reagoval český kickboxerský supertalent. "Ty budeš zápasit? Ne. Já mám tolik práce, vydělávám peníze každý měsíc, ne jako ty! Mám 6 až 8 zápasů ročně. Ty máš jen 2 nebo 3. Nejsi opravdový šampion, brácho. Jen sedíš v Oktagonu a čekáš na snadné soupeře. Já jsem šampionem všech organizací, víš. Tak počkej a uvidíme se."

"Miluju tuhle hru," zareagoval následně Keita.

"Ha ha, to není hra, uvidíš, kdo jsem já v postoji," uzavřel prozatím slovní přestřelku Sivák.

Oba bojovníci tak připravili ornou půdu pro vzájemný superfight. Zda na něj ale někdy dojde, je zatím ve hvězdách. Záležet bude také na smluvních závazcích. Vašek ale běžně zápasí na různých akcích, takže by možná nemusel být problém fight zrealizovat pod Oktagonem, byť naposledy nastupoval v konkurenční RFA.

Zdroje:  Instagram - Václav Sivák , Instagram - Losene Keita

Nejnovější články