Co přijde příště, pobodání nožem? Naštvaný Karlos Benda reaguje na Žralokův zákeřný útok

Co přijde příště, pobodání nožem? Naštvaný Karlos Benda reaguje na Žralokův zákeřný útok Karlos Benda potvrzuje, že trénink kopů není nic snadného | zdroj: FOTO: Se svolením Karlose Bendy

Hněv norských bohů v Clash of the Stars? Šílený Žralok udeřil Karlose Bendu replikou Thórova kladiva a způsobil mu tržnou ránu pod okem. 

Vulgární i fyzické útoky k tiskovkám Clash of the Stars bohužel neodmyslitelně patří, ale útok Thorovým kladivem, to jsme tu ještě neměli. Žralok Patrik tentokrát překročil pomyslnou mez a na Karlose Bendu nečekaně zaútočil replikou zbraně severského boha a způsobil mu tržnou ránu pod okem. Benda kontroval zveřejněním pikantních fotografií a potvrdil, že sobotní zápas není v ohrožení.

Tradiční setkání všech účastníků turnaje probíhalo až nezvykle v poklidu, tedy na poměry Clash of the Stars. V poněkud agresivní náladě přišel TikToker Huhu, kterého vyzve slovenský podivín zvaný Kobra. HuHu několikrát zkusil Kobru napadnout, ale přes sekuriťáky se k soupeři nedostal. Tradičně hyperaktivní Snejsk zkoušel to stejné, ale i jeho okamžitě zpacifikovala přítomná ochranka. 

Poněkud nečekaný moment divákům přichystal český rapper se syrskými kořeny zvaný Riad. Zahalený v palestinské vlajce vyjádřil nesouhlas s bombardováním Pásma Gazy a odsoudil zabíjení civilistů. To je legitimní názor, bohužel zapomněl zmínit tisíc obětí z řad izraelských civilistů, které brutálně zavraždili teroristé z Hamásu.

Kromě vtipného popichování mezi MaxGreenem a Zmijozelem jsme slyšeli i hádku dvou krásek Veroniky Zajícové a Michaeli Dostálové, které se dlouhou dobu přou o to, která bojovnice se lépe připravuje či bojuje se slabšími protivnicemi. Paradoxem je, že Zajícová ani pořádně nezná pravidla OKTAGON UDG, dle kterých se zápas odehraje. Myslela si totiž, že po třech provedených takedownech v jednom kole končí zápas. Promotér Tomáš LeSy ji však opravil se slovy, že v takovém případě pouze získá bod. Dostálová využila situace a opět si rýpla do soupeřčiny nízké inteligence.

Pak přišel na řadu Žralok a Thorovo kladivo. Žralok je na české scéně poměrně novou postavou a snaží se zviditelnit svými výroky. Bendu nazval lhářem, kterého potrestá. Bohužel místo rukavic zvolil již zmíněné kladivo. Vstal od stolu, vzal si mikrofon a prohlásil: „Ty bídný lidský červe. Ty mrzká lůzo této společnosti. Už mě opravdu přestáváš bavit. Brzy tě sprovodím z tohoto světa. Silou Thora, silou blesku. Stráže, chci vás poprosit o jedno, ujměte se jej a uvrhněte jej do šatlavy, kde může přemýšlet nad svými činy a nad tím, jakých hříchů se dopustil. Stráže nic? Dobrá. Když stráže nejsou schopny splnit rozkaz, tak ho sprovodím ze světa sám,“ prohlásil Žralok a vrhnul se na Bendu, kterého několikrát zasáhl plastovým modelem zbraně.

Karlos se sice bránil, ale přesto schytal pár ran a skončil s lehkou tržnou ranou pod okem. Benda je klidný člověk a jeden z mála rozumných členů organizace. Žralokův útok neopětoval, vzal si mikrofon a prohlásil.Přežiju to, ale každopádně, Žraloku, tímhle jsi skončil úplně, ty vajgle. A víte co, ok? Víš, co tady mám? Kde je kamera, tohle je Žralok. Mám ještě další, ale to bychom riskovali ban, což Clash neudělám“ a ukázal fotky, kde je údajně Žralok v nelichotivých erotických pozicích.

Očividně znechucený bývalý kulturista zachoval chladnou hlavu a ihned po tiskové konferenci vydal prohlášení. „Ještě se mi někteří divíte, že s některými lidmi nechci mít nic společného? Ty vole! Naštěstí to není nic hrozného. Je to lehce natrhnuté, ale nic hrozného to není. Natéká to jen lehce, takže to bude v pohodě. Oko nebudu mít zavřené, maximálně asi modřinu. Jde však o to, že kdyby mě trefil o centimetr výš, tak jsem mohl mít problém s okem. Mohl mi zranit oko, což je úplné přes čáru."

Další slova si nechal na konec večera. „Jsem konečně doma, a abych odpověděl na ty nejčastější dotazy, tak mi nic není. Zápas není v ohrožení. Není to nic hrozného. Je tam jen lehká tržná rána a tady mě trefil pod okem. Je to jen nepříjemné, nic hrozného. Do soboty to bude v pořádku. Co však přijde příště? Pobodání nožem? Být to o centimetr vpravo, tak jsem bez oka?“ 

Žralokův útok v komentářích odsoudili tisíce fanoušků. Potencionální zápas o titul těžké váhy Benda vs. Žralok tak získává nový náboj. Benda sice duel kategoricky odmítá, pokud ale promotéři otevřou peněženku, může Karlos oplatit stejnou mincí. Otevřít žraloka v MMA rukavicích.

Clash of the Stars 6: One Night In Bangkok

Luktuma vs. Grznár

Dostálová vs. Zajícová

Kotlár vs. Datel

Icko vs. Lboy

Rendys vs. Žralok

Benda vs. Tišer / Maďar / Plzňako

Zmijozel vs. MaxGren

Snejks vs. Sajmonos

Huhu vs. Kobra

Satnady vs. Playstation Princess

Bergino vs. Riad

Král Pablo vs. Patrik Corleone

Volák vs. Podhorný

Zdroje:  Instagram , Youtube

Nejnovější články