HIV negativní Žralok, Rendys trénuje s Vémolou a Dostálová proti Kalubovi? B4 the Clash opět pobavil

HIV negativní Žralok, Rendys trénuje s Vémolou a Dostálová proti Kalubovi? B4 the Clash opět pobavil zdroj: FOTO: Se svolením Clash of the Stars

Žralok nám důkladně popsal svůj zdravotní stav, Rendys chválil tréninky s Karlosem Vémolou a ženy předvedly půlhodinový dialog. Clash of The Stars 6 se nezadržitelně blíží. 

V pořadí šestý turnaj organizace Clash of the Stars je sice beznadějně vyprodaný, promotéři ale nezahálí a pokračují v masivní propagaci další noci plné kontroverze a bizáru. Na tradičním setkání bojovníků s názvem B4 the Clash jsme tentokrát viděli držitelku černého pásu v BJJ Michaelu Dostálovou, profesionální bojovnici Veroniku Zajícovou, podivína Žraloka a kulturistu Rendyse.

Oproti předchozím vysíláním, jsme byli "ochuzeni" o vulgární výrazy a fyzické útoky. Některé zajímavé informace však byly prozrazeny a my vám přinášíme to nejlepší, co jsme mohli vidět.

Souboj o Karlose Bendu, tak by se dalo nazvat utkání v těžké váze mezi Žralokem a Rendysem. „Mám ADHD, prvky autismu, ale jsem HIV negativní,“ popsal první jmenovaný poněkud zvláštně svůj zdravotní stav. Divákům také vysvětlil, jak vznikla jeho přezdívka. „V mládí jsem se v Plzni pral a vždy šel do boje tvrdě a agresivně. Náš druh je tu 400 milionů let a mimo jiné z profilu trošku žraloka připomínám,“ prohlásil s úsměvem. Ačkoli má před sebou opravdu velkou výzvu, již kouká po souboji s Bendou, kterého opravdu nemá v lásce. „Benda mě veřejně zesměšňuje a říká, že jsem lobotom. Dlouhodobě mě poškozuje a já ho za to chci potrestat.“ Pochopitelně se vyjádřil i ke svému soupeři, který se netají tím, že trénuje s Karlosem Vémolou. „Uznávám tě jako sportovce, ale IQ máš na úrovni Oss.“ 

Rendys je úspěšný kulturista s mezinárodními úspěchy. Na jedné soutěži dokonce porazil svého potencionálního soupeře Karlose Bendu. „MMA se chci věnovat i nadále, od začátku přípravy jsem shodil 13 kilo a cítím se skvěle.“ Přípravný kemp bere opravdu vážně a ve svém trenérském týmu má to nejlepší, co domácí scéna nabízí. „Postoj trénuji s Lubošem Šudou a Alexem Cvernou. Hlavním trenérem je Karlos Vémola, se kterým jedu wrestling. S Karlosem jsme si sedli jako lidi, obdivuju jeho život bojovníka a je čest s ním trénovat.“ S českou legendou dokonce odjel do Thajska, oblíbené tréninkové destinace zápasníků z celého světa. Vémola v sobotu vypnul Pavola Langera za pouhých 7 vteřin a tvrdé ukončení slibuje i Rendys. „První kolo TKO. Oss!“ použil slavnou hlášku svého učitele.  

První ženskou bojovnicí byla stavební inženýrka a veteránka bojových sportů Michaela Dostálová, známá pod přezdívkou Miss Problém. Takto ji pojmenoval promotér organizace Oktagon MMA Ondřej Novotný, který kritizoval její přístup k tréninkům a zápasům. „Novotňák mi MMA tak zhnusil, že jsem ho už nikdy nechtěla dělat.“ V Clash bude tentokrát bojovat v postoji v malých rukavicích. „Boxuji hůř než Vémola, i když ten to teď pěkně trefil,“ řekla k tomu specialistka na brazilské jiu-jitsu. Zajícové předhazovala, že je mezi nimi věkový i mentální rozdíl. „Lidé si o tvém IQ udělají obrázek v každém rozhovoru.“ Dostálové se také nelíbí, že se nadhodnocují kvality Zajícové. „Píše se, že jsi vyhrála mistrovství toho a támhle toho, že jsi pomalu UFC fighterka a se mnou si se bála jít dle MMA pravidel.“ Tisíce sledujících na YouTube Dostálová závěrem pobavila, že by ráda zápasila s podivínem Matoušem Kalubou, s kterým měla spor na jedné z tiskových konferencí. "Připravte smlouvu a s Kalubou půjdou kdykoliv," prohlásila s úsměvem.

Finalistka české Miss Veronika Zajícová je populární kvůli svému vzhledu ale i bojovým kvalitám. Vozí domů medaile ze světových soutěží, zápasí v organizaci RFA. Nedávno byla na dovolené v izraelském Tel Avivu, kde se zúčastnila i místního turnaje v BJJ a získala stříbrnou medaili. Právě úspěchy mladé zápasnice byly hlavním tématem celého večera. Obě ženy se dohadovaly více než půl hodiny, v jakých kategoriích se v BJJ zápasí, jaké turnaje se pořádají a tak podobně.

Dostálová kdysi skočila do MMA, aniž by královskou disciplínu bojových sportů kdy trénovala. „Nemůžu za to, že jsi blbá a jdeš do zápasu nenatrénovaná,“ vysmála se jí Zajícová. Miss Problém rychle kontrolovala slovy: „Kdo je tady blbej, poznají diváci sami.“ 

Ačkoliv má Veronika v plánu především skutečnou sportovní kariéru, rychle se může stát hvězdou Clash of the Stars a jednou z hlavních tváří stále populárnější organizace.

Kompletní startovka turnaje Clash of the Stars 6:

Luktuma vs. Grznár - titulový zápas ve váze do 93 kilogramů

Dostálová vs. Zajícová

Kotlár vs. Datel - souboj bez rukavic 

Icko vs. Lboy

Rendys vs. Žralok

Benda vs. Tišer / Maďar / Plzňako

Zmijozel vs. MaxGren

Snejks vs. Sajmonos

Huhu vs. Kobra

Satnady vs. Playstation Princess

Bergino vs Riad

Král Pablo vs. Patrik Corleone

Volák vs. Podhorný

Zdroje:  Youtube

Nejnovější články