Diego Kotlár totálně propadl ve vědomostním testu. Čekal jsem to, má IQ mezi 60 a 70, rýpnul si do něj Karlos Benda

Diego Kotlár totálně propadl ve vědomostním testu. Čekal jsem to, má IQ mezi 60 a 70, rýpnul si do něj Karlos Benda Diego Kotlár a Karlos Benda | zdroj: FOTO: Se svolením Clash of the Stars

Promotér Clash of the Stars se rozhodl otestovat znalosti svých bojovníků. Diegu Kotlárovi se v kvízu plném chytáků vůbec nedařilo a ukázal, že zeměpis a dějepis nejsou jeho doménou.

Turnaj Clash of the Stars 6 pomalu odhaluje své obsazení. Uvidíme například MaxeGeena, Hanku Gelnárovou, Datla či stálici Karlose Bendu. Právě Bendův poslední soupeř Diego Kotlár vyzve TikTokera Gappu v souboji morbidně obézních bojovníků. Fanoušci se dokonce ptají, zda oktagon vůbec vydrží 400 kilogramů živé váhy.

Datum turnaje se dovíme na zářijové tiskové konferenci, ale už nyní začala organizace pořádat tzv. Before the Clash, kde si bojovníci vyměňují nejen své názory ale tradičně i výhružky a vulgární výrazy. Promotéři se snaží vždy přijít s něčím novým a setkání Kotlára s Gappem tentokrát proběhlo v pražské restauraci Ribs of Prague, kde si zákazníci mohou pochutnat na žebírkách či kuřecích křídlech.

Velkou porci masa zkonzumovali i dva těžkotonážníci. Organizátoři připravili oběma účastníkům sérii otázek a při špatné odpovědi museli snít pálivé křidélko. Většinu otázek by správně zodpověděl průměrný žák základní školy, ne však Diego Kotlár.

Zde je výčet některých zapeklitých otázek a Kotlárových originálních odpovědí:

Na které straně bojovali Američané v bitvě na Bílé hoře?

„Ježiši. Rusko? Slovensko to nebude... Tak Slovensko?“

Promotér Tomáš Le Sy Diegovi oznámil, že se jednalo o chyták, neboť se Američané bitvy vůbec neúčastnili.

Kolik linek má brněnské metro?

Dvě, ne? Pravá a levá, ne?“

Jaké bylo křestní jméno francouzského císaře Napoleona? 

„Josef," odpověděl Diego pohotově, jednalo se ale o další chyták.

Kolik měsíců má přestupný rok?

„4 roky. Únor, přestupnej rok, ne? Žádný, ne? Já si myslím, že žádný... Jeden, ne?“  

Jaký je největší savec na světě?

„Žirafa? Slon.“

Jakým způsobem lovili lidé dinosaury?

„S oštěpami, kamenami,“ odpověděl Diego sebevědomě, avšak promotér ho nalomil. "Ty vole, nevím. Oštěpem. Cokoliv... lanem."

Diego za špatné odpovědi spořádal pěknou porci extra pálivých křidélek. Abychom Diegovi úplně nekřivdili, dokázal celkem rychle vypočítat 32+17. A po malé nápovědě odpověděl, že obraz Mona Lisa namaloval Leonardo Da Vinci.

Že rod Kotlárů nepatří mezi mentální atlety hodně dlouho ví i Karlos Benda. S Diegem vedl dlouhodobý spor, který ukončil tvrdým KO v prvním kole na turnaji Clash 5. My jsme Karlose tradičně vyzpovídali a zeptali se, co si myslí o Diegových znalostech i zápase dvousetkilových sportovců.

Karlosi, určitě si viděl Diegovo vystoupení. Co říkáš na jeho odpovědi ve vědomostním kvízu?

„Myslím, že to splnilo svůj účel – zasmál se tomu celý národ.“

Sám moc dobře víš, že není zrovna "nejostřejší pastelka v penálu", ale čekal jsi to až tak špatné?

„Upřímně? Čekal. Vždyť jsem s ním strávil hodinu na Before The Clash a vím, jaká je to guma. Jsem přesvědčený, že má IQ mezi 60 a 70. A to myslím smrtelně vážně.“

Co si myslíš o souboji morbidně obézních sportovců?

„Obával jsem se, že jeden z nich dostane infarkt už při této soutěži v pojídání (smích). Jak se k tomu stavím? Spíše negativně. Ať si každý dělá co chce, ale ze souboje takto morbidně obézních lidí nemůže vzejít nic dobrého. Všichni víme, že Diego není druhý Butterbean (profesionální boxer). Občas může postava klamat, ale v jeho případě rozhodně neklame. Oba umřou na fyzičku.“

Diego nedávno vzkázal fanouškům, že nemusí pracovat, protože dostává štědré sociální dávky. Při svých téměř 200 kilogramech nemůže fyzicky pracovat a nyní celé republice ukázal, že ani hlavou to nepůjde. Zdá se tedy, že se opravdu naplno vrhl na dráhu bizarního bojovníka. Podaří se mu vyzrát na pohodáře Gappu?

Zdroje:  Youtube - Clash of the Stars

Nejnovější články