Růžička by se měl krotit, okomentoval Le Sy nedávnou kauzu. S Mawarem se chce potkat v kleci

Růžička by se měl krotit, okomentoval Le Sy nedávnou kauzu. S Mawarem se chce potkat v kleci Tomáš Linh Le Sy na galavečeru Clash of the Stars | zdroj: FOTO: Clash of the stars

Mezi chlebodárce bojovníka Tadeáše Růžičky patří také Tomáš Le Sy, který mu nedávno zařídil zápas v Clash of the Stars. Co říká na jeho nedávný incident?

Tomáš Linh Le Sy se objevil v poslední epizodě pořadu Brichtalk, kde jej uvítal Leo Brichta v roli moderátora. Na promotéra organizace Clash of the Stars si připravil sadu otázek, které se týkaly i jeho kariéry MMA bojovníka. Le Sy naznačil, že ještě není všem dnům konec, do klece se snad ještě vrátí i bez mikrofonu v ruce. “Myslím si, že ano, rád bych. Aleš Bejr na mě čeká, od Filipa [Grznára] dostal málo, hodně málo. V MMA potřebuje dostat pořádné granáty.”

Právě s Bejrem má nevyřízené účty kvůli jeho chování během předešlých galavečerů. Kontroverzní provokátor ho ostatně při jedné z tiskových konferencí napadl a snažil se ho uškrtit. Rýsují se ale i další atraktivní duely, například odveta s Tadeášem Růžičkou.

Le Sy je přesvědčen, že by se zápas klidně mohl uskutečnit. “Reálné je, proč ne, váhově jsme stejní. A ta minulost je krásná pro odvetu,” odkázal na první zápas pod záštitou projektu Oktagon Underground. “Lidi by to zajímalo, dodnes se na to ptají. Náš vztah se hodně změnil, byznysově jsme se si sedli, udělali jsme velkou věc - jeden z nejočekávanějších a nejsledovanějších zápasů tohoto roku.”

Le Sy nicméně jedním dechem dodal, že si fanoušci na tento duel budou muset počkat. “Reálné to je, ale na programu to v nejbližší době není, neplánujeme to. Na něco takového přece jen musím mít prostor na přípravu, není to Bejr, močál z Pardubic, je to profesionální bojovník,” vysvětlil.

Úspěšný promotér se chce v nejbližší době znovu vrátit do tělocvičny, dokonce si už domluvil tréninky s přítomným Brichtou. Na zápas s Růžičkou je však stále dost času. “Příprava by byla dobrá, ale nechci říct, jestli to bude za rok, za půl roku, jestli vůbec, to je otázka. Nohama jsem pevně na zemi, nechci tady vykřikovat, že ho rozškubu. Nejsem ve formě, jsem hodně hubený a málo trénuju, ale odveta v MMA by mě jako sportovce zajímala.”

Momentálně navíc není vhodná doba na vymýšlení zápasů s Růžičkou v hlavní roli. Mladý bojovník má totiž zřejmě zaděláno na pořádný problém, který se týká nedávno uniklého videa. Fackování neznámého muže, který leží v bezvědomí na zemi, popudilo mnoho známých tváří tuzemské scény. A také Le Sy jen těžko hledá pochopení.

“Je to smutné. Hlavně doufám, že je ten chlap v pořádku, že to přežil a probral se, to je asi hlavní. Snad to nebude mít nějaké velké dopady vůči Mawarovi. Nevím no, měl by se asi trochu krotit. Já věřím, že ten chlap byl asi nějaký de**l, o tom asi není pochyb, že si o to říkal. Ale asi by měl být schopen se ovládnout a nechat to být.”

Vyšetřování incidentu stále probíhá. Zatím není jasné, jak celá kauza dopadne a co si z ní nakonec Růžička odnese. Už nyní je ale jasné, že si zavřel dveře do některých organizací. Třeba v takovém Oktagonu už zápas nedostane, což nedávno slíbil přímo promotér Ondřej Novotný.

Zdroje:  TeamBrichta - YouTube

Nejnovější články