Psychopat Bejr dostál své pověsti a po Grznárovi napadl i promotéra Tomáše Le Syho

Psychopat Bejr dostál své pověsti a po Grznárovi napadl i promotéra Tomáše Le Syho Tiskovka Clash of the Stars se vymkla z rukou | zdroj: FOTO: Clash of the stars

Fyzické roztržky na tiskové konferenci nejsou pro Clash of the Stars ničím ojedinělým. Aleš "Psychopat" Bejr vše posunul na jinou úroveň a zaútočil i na samotného promotéra. 

Již tuto sobotu nás čeká třetí turnaj organizace Clash of the Stars a fanoušci se mají rozhodně na co těšit. V hlavním zápase se představí Filip Grznár a Aleš „Psychopat“ Bejr. Urážky, pomluvy i fyzické útoky k zápasům influencerů bohužel patří, Bejr však překročil pomyslnou mez a kromě soupeře, napadl i promotéra Tomáš Le Syho.

Minulý týden jsme mohli vidět další část série pořadu B4 The Clash, kde se setkali protagonisté hlavního zápasu. Mezi Bejrem a Grznárem panuje dlouholetá nenávist, kterou především první jmenovaný opravdu špatně nese. Kontroverzní youtuber si založil kariéru na šíleném chování, a tak se do role vžil, že se na veřejnosti chová jako psychopat téměř nepřetržitě.   

Filip Grznár se též proslavil kontroverzními výroky, ale poté, co z kulturistiky přesedlal k MMA, změnil nejen životní styl, ale především své chování. Na setkání s Bejrem dorazil s úsměvem a odpovídal ledově klidný. To se nedalo říct o jeho soupeři, který vydržel před kamerami pouhých 5 minut. Z ničeho nic ztratil nervy, odhodil stůl a vrhl se na Grznára. K pěstnímu souboji nakonec nedošlo, neboť Bejra rychle zpacifikovali příslušníci ostrahy. Bejrovo chování nechápal ani moderátor Tomáš Le Sy, který musel zbytek pořadu improvizovat a povídat si pouze s Grznárem. Došlo i na telefonické dotazy fanoušků, kteří Grznárovi vyjádřili velkou podporu. 

Pokud si myslíte, že pacifikace od svalnatých sekuriťáků Bejrovi stačila, tak jste na omylu. V neděli organizace Clash of the Stars uspořádala další tiskovou konferenci v pražském klubu Duplex, kde se sešli všichni účastníci následujícího turnaje. Přenos na youtubovém kanále sledovalo živě neuvěřitelných 20 tisíc diváků. Celá akce se ale bohuže opět neobešla bez urážek, vulgarismů a roztržek.

Účastnici hlavní karty se představili v závěrečné části a fanouškům nakonec dodali přesně to, co se od nich očekávalo. Karlos Benda, jehož zápasnickou kariéru mapujeme v sérii „Z pódia do klece“, znovu vtipně reagoval na výroky Jaroslava Kotlára, které baví fanoušky po celém internetu. Benda je milovník filmů a několikrát použil výrazy ze svých oblíbených sérií.

Moderátor Jakub Jíra se Kotlára zeptal na jeho výroky ohledně zvednutí 220 kilogramů na bench press. „Já vždycky mluvím pravdu a vždycky si to obhájím. Má slova nejsou nadarmo, vím, kdo jsem a co jsem v životě dokázal. 220 kilo jsem 3x sám zvedl,“ odpověděl Jaroslav, který je asi nejznámějším sekuriťákem v našich končinách.

Karlos však zůstal ledově klidný a prohlásil: „Tvoje pravda je jak z říše pohádek. Ale dobře, budu klidně hrát tu tvou hru. Klidně se tě můžu zeptat, co jsi dělal, když padly Západní Úvaly, nebo jestli jsi hledal viteal či kameny nekonečna. Ale to je jedno, ty jsi to stejně zase nepochopil,“ použil Karlos výrazy z Haryho Pottera či komiksových Avengers.

Pomyslná třešnička na dortu ale měla teprve přijít. Promotér Tomáš Le Sy se ptal Filipa Grznára, co říkal na první setkání s Bejrem v B4 The Clash. „Za mě dobrý, ale jsem zvědav, co tady Alešek dnes předvede. Vždyť ho znáte, už to v něm zase vře.“  Tím samozřejmě psychopata vyprovokoval. Bejr vyskočil ze židle a začal se po Grznárovi mocně sápat. Mezi ním a Grznárem ovšem seděl Tomáš Le Sy, kterého Bejr napadl ve snaze dostat se ke Grznárovi. Ochranka však zareagovala dřív a Bejra opět z klubu vyhodila. Psychopat se neuklidnil ani venku na ulici, kde pokřikoval na kolemjdoucí, kteří jen nechápavě kroutili hlavou.

Bejr si opět uřízl pořádnou ostudu, která nahrává Grznárovi. “Já jsem to očekával. Aleš je takový cholerik a je hodně výbušný. Já jsem jen zvědavý, jestli v sobotu bude taky tak výbušný. Každopádně já mám na něj připravené granáty, takže se má na co těšit. Tohle jeho chování mi krásně hraje do karet. Já mám tohle rád. Přesně takhle budu reagovat v kleci. Vynesou ho nohama napřed, to vám slibuju,” prohlásil sebevědomý kulturista.

K incidentu se posléze na Instagram vyjádřil i sám Le Sy. “Spousta z vás mi píše, jestli jsem v pořádku a co se to vlastně stalo a jestli to bylo domluvené? Ne, nebylo! Aleš prostě vybuchl, nezvládl to, zase nedodržel to, co jsme si domluvili. Taková je však daň za to, když děláš s psychopaty. Tak to je, nevadí a jedeme dál. Vidíme se ve čtvrtek na B4THECLASH,”

Sobotní turnaj začíná v 18:00, přímý přenos poběží na Clashofthestars.tv.

Zdroje:  Youtube - Clash of the Stars

Nejnovější články