Terminátor Grznár jde po psychopatu Bejrovi! Clash of the Stars láká videem na další nálož bizarních zápasů

Terminátor Grznár jde po psychopatu Bejrovi! Clash of the Stars láká videem na další nálož bizarních zápasů Aleš "Psychopat" Bejr | zdroj: FOTO: Clash of the stars

Organizace Clash of the Stars, která proti sobě v kleci staví do zápasů nejrůznější internetové hvězdičky a celebrity, vypustila před nadcházejícím turnajem do světa epické promovideo.

Promování zápasů, turnajů či jiných soutěží je alfou a omegou každé úspěšné sportovní organizace. Své o tom ví i projekt Clash of the Stars, který před další várkou bizarních zápasů přišel se zajímavým videem, které představuje účastníky jejich následující akce. 

Za organizací Clash of the Stars stojí dnes již zřejmě bývalý bojovník Tomáš Le Sy, který do Česka přinesl formát, který už nějakou dobu úspěšně funguje například v Polsku. Bizarní zápasy samozřejmě nejsou po chuti každému a zatímco mnozí se na ně rádi podívají, druzí je zatracují. Směs trapnosti, bizáru a bojů v kleci ale slaví úspěch a baví statisíce diváků po celé republice. Ve výsledku jde ale také o sportovní projekt, který může k bojovým sportům přilákat spousty mladých lidí, kteří jinak raději vysedávají u displejů svých telefonů.

Nutno ale také uznat, že úvodní turnaj moc sportovní zábavy nepřinesl. Bylo vidět, že organizace i zápasníci jsou teprve na začátku. Druhé pokračování již ukázalo výrazné zlepšení po organizační i sportovní stránce, což ocenili i někteří profesionální MMA zápasníci. Třetí turnaj je naplánován na sobotu 29. října. Pokud jste v promo videu občas netušili, kdo je kdo, níže najdete krátké představení jednotlivých akterů.

Jako první se v kleci ukáže tvůrce digitálního obsahu Norbert Majkrič, který má za sebou těžký životní příběh a sám se představuje jako „dítě z dětského domova, které si plní své sny.“ Jeho soupeřem bude Daniel „Seaser“ Sirůček, streamer a YouTuber. Poté do klece nastoupí hudebník Matouš Kaluba s bloggerem Jiřím Janouškem, který vystupuje pod přezdívkou Maxgreen. Tento zápas přinese opravdu birazní podívanou a je těžké předjímat, co v utkání uvidíme.

Třetí duel nabídne zcela netradiční sportovní podívanou v souboji dva na jednoho. Světovými medailemi ověnčeného kickboxera Filipa Roubíčka vyzve Michal Zbožínek a Michal Srpek. Během tiskové konference padala tvrdá slova a dvojice si na Roubíčka opravdu věří. Filip přiznal, že souboj s dvěma protivníky bude specifický a velmi náročný. Do karet mu nehraje ani fakt, že se zápasí v malé kleci a nebude mít prostor pro ústup.

Následovat bude vyhrocený duel influencera Tadeáše Veselého s TikTokerem vystupujícím pod přezdívkou Snejks. Mezi oběma zápasníky to opravdu vře. Během tiskové konference po sobě házeli plechovky a pro vulgární výrazy nešli daleko. Tadeáš je dlouhodobě nejméně oblíbeným členem organizace a fanoušci tak přejí výhru Snejskovi, který si odbyde zápasovou premiéru.

V hlavním zápase úvodní karty se představí kulturista a trenér Karlos Benda v souboji s Jaroslavem Kotlárem. Přerod Karlose Bendy z kulturisty na MMA zápasníka vám ukazujeme v projektu „Z pódia do klece“. Tenhle zápas těžkých vah je jedním z nejočekávanějších duelů večera, jejich společné povídání před kamerou se koneckonců stalo nesledovanějším videem v historii organizace. Kotlár se na internetu chlubil svými neuvěřitelnými výkony v posilovně, které Benda považuje za pohádky. Na toto téma se na internetu rozjely diskuze, do kterých se zapojily tisíce uživatelů a bude zajímavé sledovat, kdo se ukáže jako silnější v MMA zápase.

V kleci se ukáží také influencerky Hanka Gelnarová a Terezou Stibalová. Následuje utkání úspěšného podcastera Ivana Kloce známého pod přezdívkou Kid Ajvn, kterému se postaví Lukáš Vincour s pseudonymem Neny. V pořadí osmý duel obstarají Lukáš Tůma (Luktuma) a David Olchava (Olchič). Ve druhém ženském zápase uvidíme účastnici prvních dvou turnajů, která si na platformě OnlyFans říká xHolakys. Tu vyzvala Klára Havlíková ze strip klubu Goldfingers Praha.

Hlavní předzápas pro sebe získali rapper Vercetti a influencer Tomáš Křizan. Vercetti, vlastním jménem Dominik Vyšata, trpí maniodepresivní poruchou a dle svých slov, je pro něj hudba terapií, která mu pomáhá. Křižan o sobě tvrdí, že je motivační řečník, na Instagramu vystupuje pod přezdívkou „vsakjatomero“ a má desetitisíce sledujících.

A to nejlepší nakonec. Hlavním tahákem turnaje je souboj odvěkých nepřátel Filipa GrznáraAlešem Bejrem. Grznár je kontroverzní sportovec a známá postava českého internetu. Kulturista, který se netají užíváním steroidů, svými tvrdými postoji k národnostním menšinám či všem lidem, kteří nedřepnou 200 kilogramů. Aleš "Psychopat" Bejr, se proslavil bizarními YouTube videi a naprosto šíleným chováním, které jedni milují, druzí odsuzují. Mezi oběma borci panuje dlouholetá nenávist, která vyvrcholila na akci Clash 2, kde Bejr vtrhl do klece a Grznára fyzicky napadl. Filip reagoval tak, jak od něj všichni očekávali: „Já tě zabiju, ty mr*ko.“. Jelikož ale agresor odmítl souboj v MMA, uvidíme kickboxerskou bitvu ve váze do 93 kilogramů. Grznár bude mít na své straně váhovou převahu ale také zkušenosti, které nasbíral během několika utkání v profesionálním MMA.

Turnaj Clash of the Stars Room 3 se uskuteční 29. října, lístky už jsou sice vyprodané, ale k dispozici bude také placený přímý přenos. 

Zdroje:  Youtube - Clash of the Stars

Nejnovější články