Občas mu přepne, popsal Le Sy spolupráci s Bejrem. “Psychopatovi” chce předhodit rozhodčího

Občas mu přepne, popsal Le Sy spolupráci s Bejrem. “Psychopatovi” chce předhodit rozhodčího Aleš "Psychopat" Bejr | zdroj: FOTO: Clash of the stars

Le Sy přislíbil, že Aleš Bejr ještě neřekl poslední slovo. Jak ale sám přiznal, spolupráce s “Psychopatem” mu dává pořádně zabrat.

Pod záštitou Clash of the Stars se již uskutečnily tři turnaje, které pokaždé nabídly přehlídku nefalšovaného bizáru. Promotér Tomáš Linh Le Sy si v rozhovoru U kulatého stolu pochvaloval především poslední akci, která přitáhla pozornost hlavně díky eskapádám Aleše Bejra, jenž si na kontroverzi zakládá.

Le Sy přiznal, že si na sebe upletl bič, jelikož Bejrovo řádění bude jen těžko překonávat. Dlouho přitom nebylo jasné, zda se “Psychopata” podaří do organizace dostat. Uhánět jej musel relativně dlouho, nakonec se zapojil hlavně kvůli Filipu Grznárovi, s nímž se už v minulosti dostal do křížku. “Okamžitě mu hlavou proběhlo několik různých scénářů – co bude dělat, co rozbije, koho napadne a tak. Takže to promo ho hodně bavilo.”

I během přípravy medailonků a dalších materiálů se s náladovým bouřlivákem velmi těžko pracovalo. “Byli jsme domluveni na natáčení, přijeli jsme k němu na barák, že budeme točit, ale on nám řekl, že ne, že prší, ať jdeme do p**ele.” Teprve po dlouhém přemlouvání pustil hosty domů. “Sedl si ke stolu, poslouchal, jaký na ten den máme plán, a když pak rozbil první věc, tak už se usmíval a byl v pohodě.” A v podobném duchu se nesla i další spolupráce. “Není to s ním jednoduché, je to složitý člověk. Dokáže komunikovat a jednat, ale pak mu přepne,” vysvětlil a dodal, že se kvůli maličkosti klidně zvedne a odejde pryč. “Je třeba s ním mít trpělivost.”

Trpělivost musel prokázat i během tiskové konference před posledním turnajem, kdy ho Bejr chytil pod krkem a pořádně s ním zacloumal. Krátce předtím ho přitom prosil, aby projednou zkusil být v klidu, aby odpověděl na nějaké otázky. “Psychopat” nicméně dostál své přezdívce a opět způsobil pořádný poprask. “To přehnal, nebylo to OK. Jedna z variant, jak si to vyříkat, může být i zápas mezi mnou a Alešem někdy v budoucnu. Říkal, že by do toho asi šel, mě by to také bavilo.”

Le Sy prozradil, že s ním počítají i na další turnaje. Z účasti v Clash of the Stars ostatně profituje i sám Bejr, jelikož oslovuje další publikum. “Byl rád, že konečně dělá také něco, co má efekt. Protože ta jeho videa, která přidává každý den, mají určitý dosah, to je fajn, ale už nějakou dobu nerostl, udržoval se v té úrovni, v jaké byl. Teď po Clashi říkal, že se s ním fotí ženské v obchodech a všude možně, dokonce i babičky, starší i mladší lidé. Připomněli si ho.”

 

A jelikož Bejr přitahuje velkou pozornost, nebude zřejmě nijak zvlášť těžké najít mu dalšího soupeře. Le Sy ostatně už má nějaké kandidáty. Líbila by se mu například bitva s polským rozhodčím, který Alešovi během souboje s Grznárem skočil na záda a začal ho škrtit, aby ho umravnil. “Psychopat” se poroučel k zemi, přičemž si poranil nohu, takže rozhodčí de facto výrazně ovlivnil průběh zápasu. “V životě jsem neviděl tak špatného rozhodčího,” komentoval situaci Le Sy, který jej během galavečera viděl poprvé. “Vyplývalo to z toho, že měl z Bejra reálně strach, vyhýbal se mu už na hotelu… Bál se, že mu ublíží,” vysvětlil jeho chování.

Tento spor by se podle něj také dal vyřešit v kleci. “Jedna z variant je udělat zápas Bejra s tím rozhodčím. Bejr si o to sám řekl, že by si to s ním chtěl vyřídit, takže se to teď pokoušíme domluvit,” řekl s tím, že sudí o této příležitosti nyní přemýšlí. Na to je ale stále dost času. Nyní se totiž chystá v pořádí čtvrtý turnaj, na němž Bejr zápasit nebude. Nabídku ale přijal jeho kameraman Aleš Olejník, o zábavu tedy zřejmě bude postaráno.

Zdroje:  U kulatého stolu

Nejnovější články